×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-29
PRECIZĒTS: Atsāk kursēt skolēnu bezmaksas autobusi

No 1.septembra atsāks kursēt pašvaldības un AS „CATA” nodrošinātie skolēnu autobusi, kuros, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, skolēni un noteiktas Siguldas novada iedzīvotāju grupas var pārvietoties bez maksas. Skolēnu autobusi kursēs darba dienās līdz mācību gada beigām – nākamā gada 31.maijam.

 

 

 


AS „CATA” nodrošinās pārvadājumus šādos maršrutu reisos:

  • Sigulda–Laurenču sākumskola plkst.8.05 no Siguldas autoostas;
  • Sigulda–Krimulda–Sigulda plkst.7.15 no Siguldas autoostas un plkst.7.35 no Krimuldas;
  • Sigulda–Mednieki–Jūdaži–Sigulda plkst.6.55 un 15.10 no Siguldas autoostas;
  • Sigulda–Nurmiži–Sigulda plkst.6.50 un 15.00 no Siguldas autoostas; plkst.7.08 un 15.30 no Nurmižiem;
  • Sigulda–Saltavots–Pelītes–Sigulda plkst.7.00 un 15.10 no Siguldas autoostas;
  • Sigulda–Allaži–Mālpils plkst.7.10 un 15.20 no Siguldas autoostas;
  • Mālpils–Allaži–Sigulda plkst.8.00 un 16.10 no Mālpils;
  • Allažmuiža–Stīveri plkst.7.00 no Stīveriem un plkst.15.00 no Allažmuižas (šajā maršrutā gaidāmas izmaiņas – lūgums sekot informācijai vietnē www.sigulda.lv).

Siguldas novada pašvaldība nodrošinās pārvadājumus šādos maršrutu reisos:

  • More–Sigulda–More plkst.6.30 un 16.15 no Mores (maršrutā iespējama kavēšanās saistībā ar autoceļa Līgatne–Skrīveri remontdarbiem);
  • More–Nītaure–More plkst.7.00 un 16.15 no Mores.

Pilsētas autobusa maršrutā Sigulda–Kaķīši–Institūts–Sigulda, kas kursē no pirmdienas līdz sestdienai, atsāks kursēt autobusa reiss plkst.13.30. Savukārt maršruts Sigulda–Gleznotājkalns (Siguldas pilsētas kapi), kas kursē no piektdienas līdz svētdienai, ar 1.novembri tiks pārtraukts uz ziemas sezonu. Tāpat, uzrādot ID karti, bez maksas var braukt maršrutā Sigulda–Ķipari–TV tornis–Sigulda, kas no Siguldas autoostas atiet darba dienās plkst.13.40.

Autobusu maršruti, kuros bez maksas iespējams pārvietoties, uzrādot ID karti

Atgādinām, ka no 1.jūnija braukšanas maksas atvieglojumus 100% apmērā ar jauno ID karti var saņemt Siguldas novadā reģistrēto vispārējās un profesionālās ievirzes izglītības iestāžu izglītojamie neatkarīgi no deklarētās dzīvesvietas, pilna laika studenti, trūcīgās un maznodrošinātās personas, daudzbērnu ģimenes, pensionāri, personas ar III invaliditātes grupu, kā arī personas, kuras piedalījušās Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanā. Tāpat braukšanas maksas atvieglojumus 100% apmērā var saņemt pirmsskolas vecuma bērnu un vispārējo izglītības iestāžu izglītojamo līdz 6.klasei pavadošā persona. Būtiskākās izmaiņas skar tos iedzīvotājus, kuru mēneša vidējie ienākumi 2015.gadā ir bijuši virs 572,60 eiro pirms nodokļu nomaksas – šiem iedzīvotājiem par braucienu ir jāmaksā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi