×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-31
Daces Saulītes gleznu izstāde „Vēja spogulis”

Kā katru gadu, arī šogad „Baltā Flīģeļa” izstāžu sezona tiek atklāta ar Siguldas mākslinieka darbu ekspozīciju. 31.augustā tika atklāta Daces Saulītes gleznu izstāde „Vēja spogulis”.

Gleznotāja 1999.gadā beigusi Latvijas Mākslas Akadēmijas monumentālās glezniecības meistardarbnīcu pie profesora A.Naumova un profesora K.Zariņa un ieguvusi mākslinieka grādu. 1997.gadā ieguvusi mākslas bakalaura grādu. Kopš 1996.gada darbojas interjeru dekoratīvo gleznojumu veidošanā gan dzīvokļos, privātmājās un birojos, gan arī prestižos objektos – Melngalvju namā, Kukšu muižā, Somijas vēstniecības telpās. Māksliniece piedalās izstādēs kopš 1989.gada.

Šajā izstādē apskatāmās gleznas veidotas jaunā tehnikā, ļaujot krāsām brīvi plūst. Nejaušais, krāsu izveidotais zīmējums kalpo gleznas tēmas un kompozīcijas izveidē, ļaujot saskatīt tajā gan ūdens atspulgus, gan mākoņus, gan vēja atstātās pēdas.

Izstāde apskatāma Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” līdz 22.septembrim darba dienās no plkst.10.00 līdz 20.00 un sestdienās no plkst.10.00 līdz 14.00.

Informāciju sagatavoja:
Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Mākslas nodaļas vadītāja
Maija Avota


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi