×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-06
Turpinās pieraksts pie Veselības dienas speciālistiem

Siguldas novada Veselības diena, kas norisināsies 17.septembrī, guvusi lielu iedzīvotāju atsaucību – 5.septembrī izsludinātais pieraksts pie kardiologa, dermatologa, uz kāju vēnu skrīningu un pēdu datordiagnostiku, jau aizpildīts. Pieraksts joprojām turpinās uz osteoporozes skrīningu un endokrinologa konsultācijām, kā arī pie bērnu gastroenterologa un bērnu acu ārsta. Iepriekšēju pierakstu pie speciālistiem iespējams veikt zvanot uz tālruni 26676228 vai 28934067 no plkst.10.00 līdz 16.00.

Savukārt no 8.septembra pa tālruni 20270077 sāksies iepriekšēja reģistrācija radiologa terapeita konsultācijām par radioķirurģijas pielietošanu ļaundabīgu pataloģiju gadījumā Stereotaktiskās radioķirurģijas centrā „Sigulda”. Speciālista konsultācija Veselības dienas laikā būs pieejama ar 50% atlaidi.

Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļa Veselības dienā aicinās uz bezmaksas grupu vingrošanu un vingrošanu baseinā. Iepriekšējā pieteikšanās nodarbībām tiks atklāta no 14.septembra pa tālruni 26067440 vai 67976922.

Bez iepriekšēja pieraksta Veselības dienā būs iespējams veikt cukura, holesterīna un hemoglobīna līmeņa, asinsspiediena un skābekļa līmeņa asinīs mērījumus, noteikt ķermeņa masas indeksu, veikt plaušu un redzes pārbaudi, HIV, B un C hepatīta testus, kā arī miegainības un stresa testus. Darbosies Insulta riska novērtēšanas kabinets un Latvijas Sarkanā krusta Veselības istaba, kurā varēs veikt kompleksu veselības pārbaudi.

Veselības dienas laikā Siguldas novada iedzīvotājus pie Siguldas novada Kultūras centra no plkst.10.00 līdz 14.00 gaidīs arī Valsts asinsdonoru centra specializētais autobuss.

Teritorijā pie Siguldas novada Kultūras centra no plkst.10.00 līdz 14.00 norisināsies dažādas sportiskas aktivitātes, tāpat iedzīvotājiem būs iespēja apmeklēt izzinošas lekcijas un diskusijas.

Siguldas novada Veselības diena notiek Veselības un sporta nedēļas ietvaros, kuru divreiz gadā – aprīlī un septembrī – organizē Siguldas novada pašvaldība. Projekta laikā nedēļas garumā iedzīvotājiem ir iespēja piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, ko piedāvā Siguldas sporta un veselības klubi, kā arī iesaistīties lekcijās, diskusijās un praktiskās nodarbībās, lai uzzinātu, kā nostiprināt un uzlabot veselību. Atgādinām, ka Veselības dienas apmeklētājiem būs jāuzrāda jaunās Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes vai izziņa par deklarēto dzīvesvietu.

Plašāka informācija un lejuplādējama pasākuma programma pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi