×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-07
Aicina iesniegt pieteikumus līdzfinansējumam sporta pasākumu organizēšanai 2017.gadā

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde aicina līdz 15.oktobrim biedrības un nodibinājumus iesniegt pieteikumus līdzfinansējumam sporta pasākumu organizēšanai 2017.gadā.

Pieteikumi par nākamā gada sporta pasākumu organizēšanas atbalstu iesniedzami saskaņā ar Siguldas novada Domes nolikuma „Par finansējuma piešķiršanu sporta veidiem un sporta pasākumu organizēšanai Siguldas novadā” 4.punku.

Pieteikumus var iesniegt tikai biedrības vai nodibinājumi. Viena juridiskā persona var iesniegt ne vairāk kā trīs pieteikumus. Pašvaldības līdzfinansējuma neattiecināmās izmaksas ir pamatlīdzekļu iegāde, ēdināšanas izdevumi un biedrību vai nodibinājumu darbinieku atlīdzība, tai skaitā par pasākuma organizēšanu, izņemot atlīdzību par tiesnešu, sekretariāta un tehniskā personāla pienākumu veikšanu attiecīgajā pasākumā.

Pieteikuma forma pieejama šeit vai Sporta pārvaldē. Papildu informācija pa tālruni 28317800. 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi