×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-12
Tēva dienas pasākums Siguldas pilsētas vidusskolā

Sestdien, 10.septembrī, Siguldas pilsētas vidusskolas 4.klašu skolēni un viņu ģimenes pulcējās pasākumā par godu Tēva dienai. Tikšanās notika neierastā dienā – sestdienā, neierastā vidē – ārpus skolas telpām, pie sporta angāra un neierastā kompānijā – ne tikai skolotājas, bet arī bērnu ģimenes bija kopā ar visiem.

Ikviens pasākuma dalībnieks varēja iesaistīties kādā uzdevumā. Katra klase veidoja savu ideālo tēti, izmantojot kolāžas tehniku. Jāatzīst, ka skolēnu tēti tiešām ir ideāli – tik daudz ko prot paveikt, vienmēr domā par savu ģimeni, ir kopā ar saviem bērniem un ir atbalsts jebkurā situācijā. Lai par to pārliecinātos, šajā pasākumā tētiem un bērniem bija jāveic dažādi praktiski un sportiski uzdevumi.

Kā viena no dzīves pamatprasmēm ir naglu iesišana – to lieliski tēti ar bērniem parādīja, veidojot klases burtus. Bija arī naudas pelnīšanas uzdevums, kur, apvienojot spēkus – tēti pelna, bērni skaita un mammas pārbauda – katra klase ieguva noteiktu papīra naudas summu. Savukārt palīdzēšana saviem vecvecākiem ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, tāpēc viens no uzdevumiem bija „Kartupeļu talka”. Izmantojot dažādus paņēmienus, kā piemēram, ātrumu vai komandas darbu, grozi tika veikli piepildīti ar kartupeļiem. Ne mazāk svarīgs pienākums ir istabas kārtošana, un to tēti un bērni parādīja, veicot apavu kārtošanas uzdevumu, metot apavus riepā. 4.B klases komanda turpmāk varēs pamācīt arī pārējos interesentus, kā to vislabāk darīt, jo viņiem šis uzdevums veicās vislabāk. Atceroties savu bērnību, nākamajā uzdevumā tēti locīja lidmašīnas un nepieciešamības gadījumā iemācīja to darīt arī saviem bērniem. Lidmašīnas tika izmantotas, uzstādot personīgos rekordus, lidojumiem mērķī.

Praktiskās darbošanās turpināja dažādas sporta aktivitātes – gan bērnu nešana „krēsliņā”, gan skrējiens ar apļiem un saspēle ar bumbu. Nenoliedzami, ka 4.klašu tēti un bērni prot veikt gan ikdienas darbus un pienākumus, gan ir arī aktīvi sportisti.

Katras klases komanda saņēma diplomu un saldas balvas, tomēr vislabākā balva bija  pavadītais laiks kopā ar saviem vismīļākajiem, vislabākajiem un visstiprākajiem  tētiem!

Paldies par atbalstu 4.klašu audzinātājām – Inetai Stepanovai, Vinetai Inbergai, Agitai Glāzniecei, sporta skolotājām Andrai Fridrihsonei, Sandrai Rušai un mācību pārzinei Guntai Veigulei.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas 1.
4. klašu ārpusklases darba organizatore
Ieva Gaile


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi