×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-12
Sezonu atklās Siguldas koncertzāle „Baltais Flīģelis”

Sestdien, 17.septembrī, plkst.19.00 Siguldas koncertzāle „Baltais Flīģelis” atklās 16.koncertsezonu ar īpašu mākslinieka portretējumu – Oļģerta Grāvīša 90.jubilejas koncertprogrammu „Grandiozā saderēšana”. Tajā skanēs Oļģerta Grāvīša un viņa laikabiedru mūzika un koncerta vadītājas, muzikoloģes Zanes Prēdeles stāsti par viņa dzīves un radošās darbības spilgtākajām ainām.

Šā gada 30.augustā Oļģerts Grāvītis būtu svinējis 90.jubileju, tāpēc koncerta ideja, kas radās satiekoties viņa audzēknēm – muzikoloģēm Jolantai Bimberei un Zanei Prēdelei, aizrāva arī koncerta māksliniekus – dziedātāju Eviju Martinsoni, vijolnieku Sandi Šteinbergu, čellisti Ingu Sunepu, pianistus Jāni Maļecki un Venti Zilbertu, kā arī Emīla Dārziņa jaukto kori diriģentes Noras Vītiņas vadībā. Koncerta radošā komanda vēlas izstāstīt par Oļģertu Grāvīti – cilvēku, kura klātbūtnē visi jutāmies izredzēti, un aicina tādiem sajusties arī koncertprogrammas „Grandiozā saderēšana” apmeklētājiem.

„Savā mūžā viņš paveicis tik daudz, ka to pat grūti aptvert... Pirmām kārtām viņš ir latviešu mūzikas patriots. Vēsturnieks un arī praktiķis, kurš ar savu pozitīvo skatu uz darbu un dzīvi varēja savā mūžā paveikt tik daudz, ka joprojām ir grūti aptvert, kā to visu viens cilvēks ir jaudājis. Trīs operas, 50 solo dziesmas, ap simts kora dziesmām, 32 grāmatas un – domāju, ka nepārspīlēšu – kādi tūkstoš raksti presē un periodikā”, norāda Latvijas radio „Klasika” programmu vadītāja Inta Pīrāga.

Biļetes pieejamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās. Biļetes cena – no 5 līdz 10 eiro.  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi