×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-13
Atklās izstādi „100 lietas, vietas, darbi un cilvēki Latvijas jubilejai”

Projekta „100 lietas, vietas, darbi un cilvēki Latvijas jubilejai” ietvaros no 26.septembra līdz 30.septembrim Siguldas novada bibliotēkā būs atvērta multimediāla izstāde, kurā varēs aplūkot dažādas mākslas izpausmes, taču uzsvars tiks likts uz fotogrāfijām un dalībnieku sagatavotajiem video materiāliem un audio ierakstiem.

Izstādes mērķis ir motivēt bērnus un jauniešus novērtēt un apzināt kultūrvēsturisko mantojumu, dabas bagātības un cilvēku vērtības. Tā ir iespēja ieraudzīt jauniešu mūsdienīgo skatījumu uz vērtībām. Izstādes mērķis ir jauniešus motivēt doties ārpus pilsētas, vairāk izbaudīt dabu, pievērsties lietderīgai un aktīvai brīvā laika pavadīšanai.

Projekta „100 lietas, vietas, darbi un cilvēki Latvijas jubilejai” laikā bērni un jaunieši devās Siguldas novadu izzinošās ekspedīcijās, nosakot maršrutu un izstrādājot vietu apskates plānu. Savukārt uzdevumu, kuru vajadzēja pildīt ekspedīcijas laikā, sagatavoja Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis”. Ekspedīcijās piedalījās vairāk nekā 250 dalībnieki no Siguldas novada skolām un Jaunrades centra – nodarbību centra „Ideju namiņš” un Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis”  iniciatīvu grupām. Projektā piedalījās arī Eiropas brīvprātīgie jaunieši no Rumānijas, Spānijas un Portugāles, kā arī „Douzelage” jauniešu komitejas pārstāvis no Slovēnijas.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros (Līguma Nr.427/18).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi