×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-14
Informācija pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu vecākiem

Kā tika ziņots iepriekš, 26.augustā noslēdzās iepirkuma procedūra par ēdināšanas pakalpojumiem Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs.

Saskaņā ar iepirkuma „Ēdināšanas pakalpojuma sniegšana Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs” nolikumu, ir mainīta līdzšinējā ēdināšanas pakalpojumu apmaksas kārtība – turpmāk pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu vecākiem par saņemtajiem ēdināšanas pakalpojumiem būs jāmaksā pakalpojuma sniedzējam, nevis pašvaldībai, kā līdz šim. Tādēļ vecākiem un ēdināšanas pakalpojumu sniedzējai – SIA „VITA mārkets”ir jānoslēdz līgums par ēdināšanas pakalpojumu apmaksas un rēķinu saņemšanas kārtību.

Ņemot vērā rezonansi, kuru izraisīja SIA „VITA mārkets” sagatavotais līgums ar vecākiem, pašvaldība 6.septembrī organizēja pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu vecāku, pašvaldības pārstāvju un SIA „VITA mārkets” pārstāvju tikšanos. Diskusiju rezultātā no katras pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes tika izvirzīti pieci vecāki, izveidojot darba grupu, kura 8.septembrī izstrādāja pilnveidotu un precizētu līguma redakciju.

Visplašākās diskusijas no līguma nosacījumiem izraisīja SIA „VITA mārkets” noteiktais avansa maksājums. Saskaņā ar iepirkuma „Ēdināšanas pakalpojuma sniegšana Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs” nolikuma nosacījumiem, ir pieļaujams, ka pakalpojuma sniedzējs pieprasa priekšapmaksu, lai nodrošinātu ēdināšanas pakalpojumu nepārtrauktību.

Uzklausot vecāku ierosinājumus, pašvaldība ir vienojusies ar SIA „VITA mārkets” par līgumā paredzētā avansa samazināšanu līdz 35 eiro, kas, ņemot vērā pagājušā mācību gada vidējos pirmsskolas izglītības audzēkņu apmeklētības rādītājus, atbilst vidējām viena bērna ēdināšanas izmaksām mēnesī. Vecākiem, kuri jau veikuši avansa maksājumu 50 eiro apmērā, pārmaksātie 15 eiro tiks novirzīti 2016.gada septembra mēneša rēķina apmaksai.

Aicinām vecākus iepazīties ar SIA „VITA mārkets” pilnveidoto ēdināšanas pakalpojuma līguma redakciju un noslēgt līgumus līdz 23.septembrim, lai nodrošinātu nolikumam atbilstošu pakalpojuma apmaksas kārtību. Līgumi pieejami pirmsskolas izglītības iestādēs.

Vienlaikus, ņemot vērā izmaiņas norēķinos par ēdināšanas pakalpojumu apmaksas kārtību, Siguldas novada pašvaldība aicina līdz 23.septembrim pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu vecākus noslēgt jaunus, precizētus līgumus ar pirmsskolas izglītības iestādēm par bērnam sniedzamajiem pakalpojumiem izglītības iestādē, kas īsteno vispārējās pirmsskolas izglītības programmu. Līgumi pieejami pirmsskolas izglītības iestādēs.

Bērniem, uz kuriem attiecas Siguldas novada Domes 2016.gada 13.janvāra saistošie noteikumi Nr.3 „Par materiālās palīdzības pabalstiem Siguldas novadā” un 2015.gada 12.augusta saistošie noteikumi Nr.11 “Par ģimenes vai atsevišķi dzīvojošas personas atzīšanu par trūcīgu vai maznodrošinātu un sociālās palīdzības pabalstiem Siguldas novadā” avansa maksājums un ikmēneša maksa par ēdināšanas pakalpojumu ir samazināta atbilstoši Domes sniegtajam atbalstam.

Jautājumu gadījumā par ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanu aicinām sazināties ar SIA „VITA mārkets” pa e-pastu bernudarzi@elvi.lv. Plašāka informācija par precizētajiem līgumiem starp pirmsskolas izglītības iestādi un vecākiem pieejama pie Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu vadītājiem. Uz vecāku jautājumiem atbildes iespējams saņemt arī sazinoties ar Siguldas novada Domes priekšsēdētāja vietnieci izglītības, kultūras un sporta jautājumos Līgu Sausiņu pa tālruni 67970845 vai e-pastu liga.sausina@sigulda.lv.
 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi