×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-14
Izglītības atbalsta programma „Savai skolai” Siguldas pilsētas vidusskolā

Iepriekšējā mācību gadā Siguldas pilsētas vidusskola iesaistījās veikalu tīkla „Maxima” izglītības atbalsta programmā „Savai skolai”, kas šajā mācību gadā ļāvis skolai iegādāties vairākas mācību procesam un skolas ikdienai svarīgas lietas par vairāk nekā 1400 eiro.

Iegādājoties preces veikalos „Maxima”, pircējiem bija iespēja saņemt uzlīmes, kuras varēja nodot skolai vai pirmsskolas izglītības iestādei.​ Pateicoties vecāku un bērnu aktivitātei, Siguldas pilsētas vidusskolai tika sakrāts liels uzlīmju skaits – 14 271. 

Šajā mācību gadā Siguldas pilsētas vidusskola ir papildinājusi savu materiālo bāzi ar vairākām skolai svarīgām lietām – divām sienas kartēm „Latvijas daba” un trīs kartēm „Latvijas vēsturiskie novadi”, ar divām fotokamerām un videokameru, ar melnbalto un krāsu printeri, ar mūzikas centru un trīs novusa komplektiem, kurus bērni varēs izmantot starpbrīžos un pagarinātajās dienas grupās. Kopumā bija iespējams iegādāties 14 mācību līdzekļus par 1 442.32 eiro.

Lielu paldies vēlamies teikt ikvienam skolēnam, kurš nesa uzlīmes, uzlīmju blokus, un vislielākā pateicība ir skolēnu vecākiem par ieguldītajiem līdzekļiem, sadarbību un atbalstu mūsu skolai. Sadarbojoties mēs varam viens otram palīdzēt!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas 1.–4.klašu ārpusklases darba organizators
Ieva Gaile


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi