×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-15
Skrituļslaloma svētki Siguldā

Divas dienas Siguldā, Lorupes gravā, risinājās Latvijas mēroga sacensības skrituļslalomā bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem. 10.septembrī cīņas notika par sporta kluba „Pantera” dāvātajiem kausiem milzu slalomā, bet 11.septembrī skrituļslidotāji noskaidroja „Siguldas kausa 2016” ieguvējus slalomā.

Milzu slaloms pulcēja 63 dalībniekus, savukārt slaloma distancē uz starta stājās 58 dalībnieki. Dalībnieku vidū bija visu Latvijas vadošo kalnu slēpošanas klubu pārstāvji, kā arī Siguldas Sporta skolas jaunie kalnu slēpotāji, kas vasarā slēpes nomaina uz skrituļslidām un turpina pilnveidot prasmi ātri traukties lejup pa kalnu nogāzēm.

Abās sacensību dienās dalībnieku rezultāti tika vērtēti septiņās vecuma grupās. 10.septembrī D2 grupā (2010.gadā dzimušie un jaunāki) ātrāko laiku uzrādīja Beatrise Fokrota (slēpošanas klubs „Ski–Box") un Kristiāns Indriksons („Ziemeļpols”). D1 grupā (2008.– 2009.gadā dzimušie) uzvarēja Annija Biezā („Pantera”) un Nils Neo Trapāns („Virsotne”). D grupā (2006.–2007.gadā dzimušie) bija viskuplākais dalībnieku skaits. Šajā grupā pirmo divu vietu ieguvēji bija pārliecinoši ātrāki par saviem konkurentiem. Pirmo vietu izcīnīja „Pantera” pārstāvji Frīda Saļņikova un Georgs Šmalcs. Georgam tikai 0,06 sekundes zaudēja otrās vietas ieguvējs, kluba biedrs Pauls Pēteris Prancāns. Meiteņu konkurencē otro vietu ieguva arī „Pantera” pārstāve Elza Saļņikova, atpaliekot no māsas tikai par 0,38 sekundēm. C grupā (2004.–2005.gadā dzimušie) pārliecinošas uzvaras Helēnai Ērenpreisai („Pantera”) un Robertam Beikmanim („Kore”). B grupā (2002.–2003.gadā dzimušie) sīvi cīnījās „Pantera” pārstāves Zane Egle un Līva Oliņa – pirmajā braucienā ātrāka bija Zane, otrajā Līva, trešajā tomēr labāks rezultāts atkal Zanei un līdz ar to arī izcīnīta pirmā vieta. Līvai sudraba godalga, no uzvarētājas atpaliekot tikai 0,25 sekundes. Jauniešu konkurencē šajā grupā pārliecinoši uzvarēja Marks Truhins. Elites grupā triumfēja „Pantera” pārstāvji Ieva Meldere un Klāvs Verners Vorslavs.

11.septembrī „Siguldas kausa 2016” izcīņas slaloma distancē ātrākos laikus uzrādīja: D2 grupā – Beatrise Fokrota, Ralfs Garančs („Pantera”); D1 grupā Eva Ozola („Pantera”), Nils Neo Trapāns; D grupā līdz ar Georgu Šmalcu šoreiz uzvarētājas godā Elza Saļņikova; C grupā atkārtoti uzvarēja Helēna Ērenpreisa, bet jauniešu konkurencē ātrākais Juģis Zvejnieks („Virsotne”); B grupā šoreiz uzvarēja Līva Oliņa („Pantera”) un Rihards Skrastiņš („Virsotne”); Elites grupā blakus „Pantera” kausam arī „Siguldas Kausu” varēs novietot gan Ieva Meldere, gan Klāvs Verners Vorslavs.

Abas sacensības organizēja sporta klubs „Pantera” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Tās atbalstīja uzņēmums „Hormann”, Siguldas piedzīvojumu parks „Tarzāns”, atpūtas parks „Rāmkalni”, uzņēmums „Curtis”, „Deva Michelin” moto riepu rūpnīca un „Kumho Tyre” rūpnīca, Siguldas Sporta skola.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi