×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-15
Pašvaldība sveic Latvijas IV Olimpiādes medaļniekus

Otrdien, 13.septembrī Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics sveica siguldiešus, Latvijas IV olimpiādes medaļniekus. No 1. līdz 3.jūlijam Valmierā notikušajā Latvijas IV Olimpiādē Siguldas novadu pārstāvēja 62 sportisti 12 sporta veidos – badmintonā, vieglatlētikā, orientēšanās sportā, triatlonā, loka šaušanā, pludmales volejbolā, regbijā, riteņbraukšanā, golfā, stenda šaušanā, airēšanas slalomā un arī paraugdemonstrējumu sporta veidā – šahā. Siguldas novada komanda Latvijas IV Olimpiādē ieguva deviņas medaļas – vienu zelta, trīs sudraba un piecas bronzas medaļas.

Visvairāk medaļu – septiņas – Latvijas IV Olimpiādē izcīnīja Siguldas novada badmintonisti:

  • pirmā vieta vīriešu dubultpēlē Kristapam Jānim Gulbim un Teodoram Kerimovam;
  • otrā vieta vīriešu vienspēlē Kristapam Jānim Gulbim;
  • otrā vieta sieviešu dubultspēlē Monikai Radovskai un Jekaterinai Romanovai;
  • otrā vieta jauktajā dubultspēlē Guntim Lavrinovičam un Jekaterinai Romanovai;
  • trešā vieta vīriešu vienspēlē Kristapam Kalniņam;
  • trešā vieta sieviešu vienspēlē Jekaterinai Romanovai;
  • trešā vieta vīriešu dubultspēlē Kristapam Kalniņam un Guntim Lavrinovičam.

Siguldas novada pašvaldības apbalvojumus – sudraba nozīmītes, saņēma arī badmintona treneri – Ainārs Gureckis un Uvis Raivis Kronenbergs.

Apbalvoti tika arī Siguldas novada orientieristi – Līga Ārniece, Anatolijs Tarasovs un Andris Cāns, kuri jauktajā stafetē spraigā cīņā, 49 komandu vērtējumā, izcīnīja trešo vietu, savukārt golfa sacensībās trešo vietu trīs dienu sacensību kopvērtējumā izcīnīja un bronzas medaļu saņēma Vineta Ruka.

Pasākuma laikā Latvijas Badmintona federācija visām Siguldas novada skolām un Sporta skolai uzdāvināja badmintona inventāru.

Jau ziņots, ka no 1. līdz 3.jūlijam Valmierā norisinājās Latvijas IV Olimpiāde, kurā piedalījās 4724 dalībnieki, pārstāvot 94 pašvaldības. No tiem 3729 ir sportisti, bet 995 ir treneri, apkalpojošais personāls, komandu vadība. 2015.gadā Siguldā notikušajā Latvijas III ziemas Olimpiādē Siguldas novada komanda medaļu kopvērtējumā izcīnīja 1.vietu, bet iepriekšējā Latvijas III vasaras Olimpiādē, kas notika 2012.gadā Liepājā, Siguldas novads Latvijas kopvērtējumā ieguva 25.vietu ar vienu zelta, četrām sudraba un trīs bronzas medaļām.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi