×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-15
Jauna programma Siguldas Sporta skolā – orientēšanās sports

Jaunajā mācību gadā Siguldas Sporta skola piedāvā jaunu interešu izglītības programmu – orientēšanās sports – bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

Nodarbības notiek divās treniņu grupās otrdienās un ceturtdienās plkst.16.20 un plkst.17.40 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Puķu ielā 4. Maksa par orientēšanās nodarbībām – 8 eiro mēnesī. Pieteikties iespējams pie orientēšanās trenera Ata Heinola, zvanot uz tālruni 26379414, vai Siguldas Sporta skolā, zvanot uz tālruni 22022898.

Jaunās interešu izglītības programmas treneris Atis Heinols ir Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas students, pats trenējies orientēšanās sportā kopš mazotnes. Ata Heinola mērķis ir sapulcēt pietiekamu bērnu skaitu, lai jau tuvā nākotnē darbotos ar profesionālu ievirzi: „Gribētos turpināt ar to, ka bērniem ir izaugsme, ne tikai interešu izglītība, kas nozīmē, ka dažāda vecuma bērni trenējas vienā grupā. Ja skaits būs pietiekams, bērnus varēs iedalīt vecuma grupās un katram sastādīt treniņu plānu.”

Trenera piesaistē jaunajai orientēšanās programmai savu ieguldījumu devusi Latvijas Orientēšanās sporta federācija, kura ar SIA „Karšu izdevniecība Jāņa sēta”  atbalstu, nodrošinās papildu stipendiju trenerim.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi