×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-18
Siguldas novada pašvaldība jau otro gadu iesaistās akcijā „Dienas bez rindām”

Latvijā no 19. līdz 23. septembrim norisinās akcija „Dienas bez rindām”, kuras laikā vairāk nekā 85 valsts un pašvaldību iestādes, arī Siguldas novada pašvaldība, konsultēs iedzīvotājus un uzņēmējus par e-pakalpojumu lietošanu. Akcijas laikā iedzīvotāji un uzņēmēji  Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā varēs saņemt konsultācijas par pašvaldības e-pakalpojumu portāla e.sigulda.lv un Latvijas valsts portāla latvija.lv lietošanu.

Veicot aptauju par 2015. gada akcijas „Dienas bez rindām” rezultātiem secināts, ka katrs trešais e-pakalpojumu saņēmējs pauda apņemšanos ar valsti turpmāk sazināties  elektroniski, tādējādi apstiprinot, ka  prakstiska palīdzība un iedrošinājums ir efektīvākais risinājums ieradumu maiņai.

Jau ziņots, ka ilgāk kā gadu darbojas  Siguldas novada pašvaldības pakalpojumu portāls e.sigulda.lv, kurā novadnieki var saņemt turpat 20 pašvaldības e-pakalpojumus, iegūt informāciju par pašvaldībā piedāvātajiem pakalpojumiem, to saņemšanas kārtību, nepieciešamajiem dokumentiem, kā arī iesniedzamajām veidlapām. Savukārt valsts pārvaldes e-pakalpojumus iedzīvotāji var saņemt portālā www.latvija.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi