×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-19
Siguldas novada bibliotēkā bez maksas pieejamas jaunas nozaru datubāzes

Kultūras informācijas sistēmu centra projekta „Elektroniskās publikācijas Latvijas bibliotēkām” ietvaros Siguldas novada bibliotēka saviem lietotājiem līdz 15.novembrim piedāvā jaunu dažādu nozaru elektronisko resursu izmantošanu.

„Ultimate” ir jauna pilntekstu recenzēto žurnālu datubāze, kas satur piecas tematiskās resursu sadaļas. Tajā ietverti „SCOPUS” un „Web of Science”, kā ar „SciFinder”, „PsycINFO”, „GeoRef”, „Ei Compendex”, „Embase” citēšanas indeksi. Žurnāli pieejami angļu un Eiropas, Āzijas un Latīņamerikas valstu nacionālajās valodās.

„Global Patents” datubāze piedāvā vairāk nekā 77 miljonus patentu aprakstus un to skaits nemitīgi aug. Pieejami 29 miljoni patentu pilnteksti. Dati tiek atjaunināti katru mēnesi un tie pieejami neierobežotam lietotāju skaitam institūcijas ietvaros.

„Indexes & Full-Text Databases for Music Studies”mūzikas izdevumu rādītāju un mūzikas pilnu tekstu periodisko izdevumu datubāzes: „RIPM Online Archive of Music Periodicals (FullTEXT)”, „RIPM Retrospective Index to Printed Music”, „RIPM e-Library of Music Periodicals (FullTEXT)”, „RILM Abstracts of Music Literature”, „RILM Music Encyclopedias”, „Music Index with Full Text”, „Music Index (1970 – present)”.

„Flipster” ir nākamās paaudzes digitālo žurnālu risinājums, kas piedāvā lielu kvalitatīvas informācijas apjomu gan datorā, gan mobilajās ierīcēs. Žurnālu tematiskais aptvērums – uzņēmējdarbība, māksla, mūzika, kulinārija, dārzkopība, atpūta un brīvais laiks, mode, veselība un fitness, aktualitātes u.c.

„eBook Public Library Collection” aptver vairāk nekā 40000 e-grāmatu nosaukumu, kas speciāli atlasīti atbilstoši publisko bibliotēku lasītāju vajadzībām. Kolekcija piedāvā gan populāru pieaugušo un jauniešu daiļliteratūru, gan plašu izglītojošu literatūras klāstu tādās jomās kā veselība un fitness, spēles, amatniecība, hobiji, medicīna, pavārmāksla, reliģija, atpūta un izklaide, ģeogrāfija, tirdzniecība, finanses, ģimene, laulība, folklora, sociālā un sabiedrības labklājība, mājsaimniecība u.c.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi