×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-19
Allažu pamatskolā viesojās Cūkmens

Pagājušajā nedēļā pie Allažu pamatskolas jaunāko klašu skolēniem viesojās vīrs, ko daudzi pazīst kā Cūkmenu, kurš ar izglītojošām aktivitātēm, konkursiem un sacensībām vēlreiz atgādināja skolēniem nemēslot mežā.

Teorētiski bērni ir labi sagatavoti, zina atbildes uz dažādiem jautājumiem par meža veltēm, meža nozīmi cilvēka dzīvē, atpūtas iespējām un lietderību. Bet praksē nereti redzam gan zemē nomestus atkritumus, gan nomīdītus zālājus un aplauztus kokus. Tāpēc katrs atgādinājums par dabas saudzēšanu ir lietderīgs.

Skolēni azartiski sacentās PET pudeļu mešanā mērķī, pēc alfabēta burtiem meklēja meža kartē  priekšmetus un dzīvas būtnes. Noslēgumā skolēni Cūkmenam deva zvērestu nemēslot mežā, pretējā gadījumā, kā saka Cūkmens: „Par cūku pārvērtīsies!”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi