×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-19
Nedēļas nogalē norisināsies mākslas akcija „Glezno visi!”

Svētdien, 25. septembrī, no plkst.12.00 līdz 16.00 Siguldā jau sesto reizi norisināsies mākslas akcija „Glezno visi!”, kuras laikā ikviens – liels vai mazs, var kļūt par īstenu mākslinieku. Iepriekšējos gados akcijā iesaistījies liels skaits siguldiešu un Siguldas viesu, tāpēc šogad zelta rudens ainavas varēs gleznot pat četrās akcijas norises vietās – Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā, Siguldas Svētku laukumā, Siguldas pils kompleksā un Gleznotāju kalnā, kas jau izsenis bijusi iecienīta mākslinieku iedvesmas vieta.

Mākslas akcijā ikviens, neatkarīgi no vecuma vai mākslinieciskās pieredzes, varēs vērot, kā top īsti mākslas darbi, kā arī gūt ierosmi un pats ķerties pie otas un krāsām, lai uzgleznotu savu īpašo Siguldas ainavu vai tās sniegtās sajūtas.

Katrā no akcijas norises vietām būs sastopams arī kāds Siguldas mākslinieks – gleznotājiem ar padomu palīdzēs gan smilšu mākslinieks Elmārs Gaigalnieks, gan mākslinieces Agita Zālīte, Zinaīda Ceske un Zanda Puče.

Pateicoties Siguldas novada pašvaldības atbalstam, visās akcijas norises vietās bez maksas būs pieejamas krāsas, otas un papīrs.

Paralēli akcijas Glezno visi!” norisei, Siguldas Svētku laukumā no plkst.9.00 līdz 16.00 notiks Rudens gadatirgus, kurā būs iespējams iegādāties amatnieku, mājražotāju un zemnieku gādātos labumus. No plkst.11.00 līdz 14.00 norisināsies aizraujoša gadatirgus kultūras programma Izkrāso Siguldu!”, kurā ar dažādām aktivitātēm pasākuma apmeklētājus pārsteigs Siguldas novada amatiermākslas kolektīvi.

Radoši pavadīt rudenīgo svētdienu Siguldā laipni aicināti gan lieli, gan mazi!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi