×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-21
Amatiermākslas kolektīvi uzsāk sezonu; aicina pievienoties jaunus dalībniekus

Svētdien, 25.septembrī, no plkst.11.00 līdz 14.00 Siguldas Svētku laukumā Rudens gadatirgus kultūras programmas „Izkrāso Siguldu!” ietvaros amatiermākslas kolektīvi prezentēs sevi ar dziesmām, dejām un stāstiem.

Rudens ir ne vien skolas gada, bet arī amatiermākslas sezonas sākums. Šoruden Siguldas novadā sezonu uzsāk 31 amatierkolektīvs. 2016./2017.gada sezonā kolektīvu galvenais uzdevums ir turpināt gatavošanos 2018.gada Vispārējiem latviešu dziesmu un deju svētkiem, apgūstot repertuāru un piedaloties pārbaudes skatēs. Šosezon patīkamas grūtības pieredzēs Siguldas novada Kultūras centra kolektīvi, jo namā tiks uzsākta rekonstrukcija – patīkamas, jo pēc remontdarbiem kolektīvi atgriezīsies laikmetīgā un šodienas prasībām atbilstošā ēkā, un grūtības, jo mēģinājumu process tiks organizēts citās telpās Siguldā.

Ja arī Tu vēlies iemācīties ko jaunu un izkopt savus talantus, pievienojies! Dalība amatiermākslas kolektīvos ir bez maksas.

Izvēlēties sev tīkamo kolektīvu un iepazīties ar mēģinājuma laikiem iespējams šeit. Lejuplādējams nodarbību grafiks pieejams šeit.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi