×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-26
Otrdien bez maksas varēs nodot lielgabarīta un bioloģiski noārdāmos atkritumus

Otrdien, 27.septembrī no plkst.14.00 līdz 18.00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā Siguldā, „Zemdegās” notiks bezmaksas lielgabarīta un bioloģiski noārdāmo atkritumu savākšanas akcija, kuras laikā bez maksas varēs nodot lielizmēra atkritumus, piemēram, mēbeles, kā arī bioloģiski noārdāmos atkritumus – augļus, dārzeņus, jauktos dārza atkritumus, lapas, zāli un zarus.

Joprojām šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā bez maksas var nodot arī papīru (makulatūru), kartonu, tetrapakas, PET pudeles, polietilēnu, pudeļu stiklu, logu stiklu, metālu, baterijas, akumulatorus, luminiscētās spuldzes un nolietotās elektropreces (neizjauktā veidā ar visām komponentēm). Par maksu tiks pieņemti būvgruži (celtniecības atkritumi) 15.00 eiro/m3.

Atgādinām, ka lielgabarīta atkritumus bez maksas var nodot tikai Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti vai izziņu par deklarēto dzīvesvietu. Šāds apliecinājums nepieciešams arī privātpersonām, kas bez maksas nodos auto riepas.

Atgādinām, ka līdz 31.oktobrim atkritumu šķirošanas laukumā „Zemdegas” var nodot bojātos augļus un dārzeņus. Maisus var iegādāties uzņēmuma Klientu apkalpošanas centrā Siguldā, R.Blaumaņa ielā 10.

Šķirošanas laukums „Zemdegas” ir atvērts otrdienās plkst.14.00 – 16.00 un sestdienās plkst.10.00 – 14.00. Plašāka informācija par atkritumu apsaimniekošanas jautājumiem pieejama PSIA „Jumis” pa tālruni 67972286.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Santa B
- 2016-09-29 16:49

Mani atkal skumdina fakts, ka informācija Siguldas mājas lapā ir ievietota tikai dienu iepriekš , vismaz piektdien būtu ielikuši, lai varētu sagatavoties. Tā vien liekas, ka tas darīts ar nolūku, lai pēc iespējas mazāks skaits iedzīvotāju to varētu izmantot.

Atbilde: Santa B
Administrācija
- 2016-09-30 10:24

Labdien, Santa B!

PSIA „Jumis” pārstāvji informē, ka lielgabarīta un bioloģiski noārdāmo atkritumu savākšanas akcija tiek rīkota jau vairākus gadus. Arī šogad, kā ikkatru gadu, tā norisinājās maija, jūlija un septembra pēdējā nedēļā. Iedzīvotājiem, kuri savlaicīgi vēlas uzzināt par PSIA „Jumis” piedāvāto akciju plānoto datumu un laiku, kā arī atkritumu apsaimniekošanas iespējām, lūgums sazināties ar PSIA „Jumis”, zvanot uz tālruni 26112288 un 67972286, vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.

Uzklausot Jūsu ierosinājumu, pašvaldība lūgusi PSIA „Jumis” turpmāk informēt par šādām aktivitātēm vismaz nedēļu iepriekš.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

skaidrite
- 2016-09-29 16:36

Siguldiešu nepārspējamais lepnums. tizli esat, ka domājat, nu tik uz Siguldu visi rausies arī ar atkritumiem? kāpēc lieki ierobežot cilvēkus, vai tad citādi nevar reklamēt savu ID?

Atbilde: skaidrite
Septiņi
- 2016-09-30 09:34

Lepnam būt ir labi!
Bet bez humora izjūtas dzīvot - tas gan, Skaidrīt, ir tizli... Tev jāmācās abas lietas.
Lepniem un jokus saprotošiem cilvēkiem ir pilnvērtīgāka dzīve ar vai bez ID kartēm.

Atbilde: skaidrite
skaidrite
- 2016-12-22 11:27

Šīs pasaules beigās, kad Dievs attīrīs Zemi ar uguni, lepnie tiks sadedzināti kā rugāji un lēnprātīgie iemantos šo Zemi. (Maleahija 3:23.)

Atbilde: skaidrite
Septiņi
- 2016-12-22 14:39

Latviešiem ir ļoti bagāta valoda!
Un ir ļoti daudzi vārdi ar līdzīgām/vienādām saknēm, bet dažādām izskaņām. Un tās nosaka "toni" un pat jēgu. Cilvēks var būt "lepns par savu zemi", bet diemžēl var būt arī "lepnības pilns". Latvietis ar pamatīgām saknēm šīs lietas jau asinīs sajūt! :)) Nevis lepnums, bet gan lepnība ir grēks, Skaidrīt!
Tavs citāts attiecas uz vārdu, kam viens no sinonīmiem ir "iedomība".

Septiņi
- 2016-09-27 15:05

Skaidrīte grib, lai Siguldā bez maksas vāc atkritumus no visiem.
Varbūt vajag milzīgu laukumu (varbūt vairākus), lai ērti gan tiem, kas ved no Rīgas, gan tiem, kas brauc no Pleskavas?
Jebšu jāvadā līdzi Zemesgrāmatas par visiem īpašumiem, lai var uzrādīt, nododot atkritumus?

skaidrite
- 2016-09-27 11:31

vai atkritumi rodas tikai ID karšu turētājiem jeb visiem kam ir īpašumi Siguldas novadā?

Atbilde: skaidrite
Egils no Vainagu ielas
- 2016-09-27 13:37

skaidrite, Tev ir iipashumi Ventspilii, Liepaajaa un Daugavpilii, esi deklareejusies Riigaa, bet skumsti, jo Tev nepienaakas atlaide par Tavaam shmuceem? :-)))

Atbilde: skaidrite
Administrācija
- 2016-09-27 17:00

Labdien, skaidrite!

PSIA „Jumis” informē, ka akcijas ietvaros lielgabarīta un bioloģiski noārdāmos atkritumus bez maksas var nodot tikai Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti vai izziņu par deklarēto dzīvesvietu. Visus pārējos šķirotos atkritumu laukumā „Zemdegas” bez maksas var nodot ikviens Siguldas iedzīvotājs. Aicinām Jūs sazināties ar „Jumis” klientu apkalpošanas centra darbiniekiem pa tālruni 67972286 un vienoties par iespējamo risinājumu.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi