×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-28
Sigulda uzņems sieviešu futbola attīstības brauciena viesus

Par šī gada piektā Latvijas Futbola federācijas (LFF) sieviešu futbola attīstības brauciena galamērķi kļūs Sigulda un vietējā sporta kluba „Super Nova” meiteņu futbola komanda, kas viesus uzņems piektdien, 30.septembrī.

Viesošanās pie Siguldas jaunajām futbolistēm no plkst.15.00 norisināsies Siguldas 1.pamatskolas stadionā, kur aptuveni 17 meitenes vecumā no deviņiem līdz 15 gadiem piedalīsies īpaši organizētā atklātajā treniņā.

Ar vietējām futbolistēm tiksies LFF Sieviešu futbola attīstības speciālists Jevgēnijs Gedertsons un Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases kapteine, sieviešu futbola vēstnese Anastasija Ročāne. Kluba rīcībā šajā attīstības braucienā nonāks LFF dāvanu komplekts ikdienas treniņu atvieglošanai. Tāpat futbolistes tiks pie dažādām pārsteiguma balvām, kā arī varēs uzzināt vairāk par sieviešu futbolu Latvijā un šī sporta veida piedāvātajām iespējām.

Sieviešu futbola attīstības braucieni norisinās kampaņas „Es spēlēju futbolu, nāc arī Tu” ietvaros, popularizējot jauno futbola meiteņu vidū šī sporta veida vērtības, pieejamību un piemērotību ikvienam.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Futbola federācijas sabiedrisko attiecību speciālists
Toms Ārmanis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi