×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-30
Rudens tirgus Miķeļos Allažu pamatskolā
Kā katru gadu, Miķeļu dienā Allažu skolēni pulcējās tirgus „placī", kur varēja iegādāties bērnu un vecāku sarūpētas rotas lietas, cienastus un dārza veltes – gan tūlīt lietojamus, gan pagrabos noglabājamus labumus.
 
Rudens tirgū plašā klāstā bija pieejamas dažādas rudens veltes, kalēja darinājumi – kalti laimes pakavi, eņģītes un kreklu saspraudes, kā arī dažādi našķi – tortes, keksi, cepumi, riekstiņi, sukādes un pat piparkūkas. Šogad bija ļoti liels vecāku kā pircēju atbalsts, tāpēc tirgotājiem nekas daudz pēc tirgus pāri nepalika. 
 
Rudens tirgus laikā balvas un uzslavas saņēma radošākie kolektīvi un individuālie rudens velšu konkursa dalībnieki par veidojumiem no dārzeņiem. Konkursā par lielāko un varenāko darbu tika atzīts 9.klases veidotais mākslasdarbs „Kāda māte, tāda meita".
 
Svētku laikā Allažu pamatskolas skolēnus apciemoja milzu ezis, uz muguras nesot rudens ražu. Par to liels paldies 4.klases skolēnu Andra Jura un Sindijas vecākiem, kas ne pirmo reizi radoši iepriecināja skolēnus. 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi