×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-05
Jau 20.reizi norisināsies sporta deju sacensības „Siguldas rudens”

Sestdien, 22.oktobrī, Siguldas 1.pamatskolas zālē jau divdesmito gadu pēc kārtas notiks sporta deju sacensības „Siguldas rudens”. Šo gadu laikā sacensībās „Siguldas rudens” piedalījies ievērojams Siguldas dejotāju pulks.

Jubilejas reizē par uzvaru un kausiem sacentīsies visu vecumu deju pāri, sākot no vismazākajiem pirmsskolas vecumā, kā arī bērnu, junioru un senioru dejotāji. Dalībnieku vidū būs pāri no visas Latvijas, kā arī no Lietuvas un Igaunijas. Bērnu un junioru vecuma grupām „Siguldas rudenī” notiks Latvijas kausa izcīņas posma sacensības.

Pasākuma vakara daļā, kura sāksies plkst.19.00, siguldieši varēs just līdzi savējiem, daudzkārtējiem Latvijas čempioniem senioru grupā Indulim un Baibai Martinsoniem. Vēl vakara seansu kuplinās bērnu un junioru sacensības, kā arī Latīņamerikas deju šovs, ar kuru uzstāsies labākie Latvijas latīņamerikas deju dejotāji Vjačeslavs Višņakovs un Terēza Kižlo.

Ieejas maksa – 6 eiro.

Informāciju sagatavoja:
sacensību rīkotājs un deju treneris
Vilmārs Ivuškāns


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi