×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-10
„Siguldas Tornī” skatāma Birštonas mākslinieku izstāde

​Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis” līdz 25.oktobrim skatāma Birštonas (Lietuva) mākslinieku izstāde „Dialogas”. Izstāde notiek Siguldas un tās sadraudzības pilsētas Birštonas mākslinieku savstarpējās sadarbības un izstāžu apmaiņas ietvaros.

Siguldā izstādē piedalās Birštonā dzīvojošie mākslinieki Andrius Lik un Martynas Graubas.

Martynas Gaubas ir dzimis 1980.gadā. Studējis dizainu Šauļu universitātes mākslas nodaļā, un tēlniecību Viļņas mākslas akadēmijā. Sākot no 2000.gada ir piedalījies ap 70 kolektīvās mākslinieku izstādēs un rīkojis 25 personālizstādes. Martynas radoši strādā glezniecībā, grafikā un, galvenokārt, skulptūrā. Mākslinieks ir izveidojis ap 500 skulptūru, kas ir ļoti dažāda izmēra – no pieciem centimetriem līdz 12 metriem. Viņš veido savus darbus dažādos materiālos – kokā, akmenī, metālā, kaulā, bronzā, ģipsī un silikonā.

Andrius Lik ir dzimis 1968.gadā. Mākslinieks ir sācis veidot skulptūras no koka jau divpadsmit gadu vecumā. Viņš veidojis savas skulptūras dažādās tehnikās, un tagad strādā ne tikai ar koku un bronzu, bet arī ar sāli, un glezno pat ar kafiju. Andrius ir sarīkojis vairāk kā 20 personālizstādes Lietuvā, Ungārijā, ASV, Vācijā, Somijā, Dānijā un Krievijā.

Siguldas mākslinieku izstāde Birštonā bija skatāma septembrī. Izstāde bija pirmā tik plaši pārstāvētu Siguldas mākslinieku izstāde Birštonā, un tika plaši atspoguļota Lietuvas presē un masu medijos.

Kultūras un mākslas telpa Siguldas Tornis” apmeklētājiem atvērta piektdienās, sestdienās, svētdienās no plkst.12.00 līdz 17.00. Apmeklējumus iespējams pieteikt arī citā laikā, iepriekš zvanot uz tālruni 29218240.

Ieeja – par ziedojumiem.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi