×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-10
Koncertzālē „Baltais Flīģelis” skanēs koncertprogramma „Romantika”

​Sestdien, 15.oktobrī, plkst.18.00 koncertzāle „Baltais Flīģelis” aicina uz Jāņa Lūsēna un Ingus Pētersona koncertprogrammu „Romantika”.

Koncerta muzikālais materiāls veidots no jaunām, vairāku gadu laikā tapušām dziesmām ar latviešu klasiķu Viļa Plūdoņa, Kārļa Skalbes, Andreja Eglīša, Ērika Ādamsona, Kārļa Krūzas un Eduarda Veidenbauma dzeju. Komponists Jānis Lūsēns koncertam izvēlēto tematiku raksturo kā vīrieša iekšējās pasaules atspoguļojumu.

„Nenoliedzami, katra vīrieša dzīvē ir brīži, kad kļūstam filozofi, sapņotāji, mīlētāji, stāstnieki, jokdari. Šis skatuves darbs būs veltījums sievietēm un padomdevējs vīriešiem, kuri reizēm mēdz būt bikli un atturīgi, nespējot atrast īstos vārdus, lai atklātu jūtu pasauli sev tuvajiem un mīļotajai sievietei”, uzsver Jānis Lūsēns.

Dziedātāja Ingus Pētersona personības šarms, neatkārtojamā balss, tās siltums un lirisms koncertā ieskanēsies vēl nebijušās nokrāsās, veidojot mūzikas valodas, teksta poētisma un interpretācijas vienotu veselumu. Arī pats solists atzīst, ka klausītāju mīlestībā un mūzikā „ieguvis jaunu elpu” un ar programmas veiksmīgo startu ir ļoti apmierināts, piebilstot: „Ja sākot koncertsēriju, sevi un skatuves mūziķus nodēvējām par pēdējiem romantiķiem, tad tagad saprotu, ka klausītāju rindās romantiķu un labas mūzikas cienītāju netrūkst, un ar romantisko uztveri viss ir kārtībā”.

Arī mūzikas kritiķe, „Dienas” žurnāliste Inese Lūsiņa pauž atzinību programmai, uzsverot, ka „Šī nekādi nav vienmuļa romantika, bet gan bagātīga emociju un dzīves uztveres krāsu palete. Patiešām tīra, dzidra un jaudīga pasaule, lai arī netiek izkliegta skaļi”.

Dzīvesprieks, alkas, humors un viegla koķetērija – šādu noskaņu koncertā „Romantika”rada mūziķu komanda uz skatuves – pie klavierēm pats Jānis Lūsēns, čellists Ivars Bezprozvanovs, akordeonists Kaspars Gulbis, bundzinieks Harijs Gūtmanis un ģitārists Jānis Lūsēns juniors.

Biļetes cena – no 12 līdz 20 eiro; Biļetes pieejamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un stundu pirms koncerta – norise vietā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi