×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-10
Pirmais atklātais Domino čempionāts Siguldā

Sestdien, 15.oktobrī, plkst.10.00 Bērnu centrā „Kā mājās”, Ausekļa ielā 5, norisināsies pirmais atklātais Domino čempionātsSiguldā divās vecuma grupās – Attēlu grupā un Ciparu grupā.

Attēlu grupā aicināti pieteikties tie bērni, kas vēl nepārvalda ciparus, bet izprot domino spēli ar attēliem – ieteicamais vecums no diviem gadiem. Savukārt Ciparu grupā startēs bērni, kas jau brīvi pārvalda domino spēli – ieteicamais vecums no četriem gadiem.

Abās grupās var pieteikties bērni arī bez priekšzināšanām, jo bērnu centrs „Kā mājās” komanda ikvienam dalībniekam izskaidros spēles noteikumus. Visiem dalībniekiem būs sarūpētas pārsteiguma balviņas un diplomi, kā arī medaļas godalgotajām vietām.

Domino čempionātā vietu skaits ierobežots – astoņi dalībnieki katrā grupā, tāpēc interesenti aicināti pieteikties savlaicīgi, sūtot e-pastu uz BCKaaMajas@gmail.com, norādot dalībnieka vārdu, vecumu un izvēlēto grupu. Papildu informācija – šeit

Dalības maksa – 3 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi