×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-11
Noslēdzies skriešanas un nūjošanas seriāls „Siguldas Apļi 2016”

Ceturtdien, 6.oktobrī, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā notika skrējienu seriāla „Siguldas Apļi 2016" septītais, noslēdzošais, posms. Pēc skrējiena tika apbalvoti katras vecuma grupas labākie trīs skrējēji un nūjotāji, kuri šajā sezonā bija sakrājuši visvairāk apļus. Kopvērtējuma ieskaitē tika ņemti vērā labākie piecu posmu rezultāti.

Kopvērtējuma uzvarētāji skriešanā dažādās vecuma grupās: Kecija Vīksne (S6), Keita Marcinkēviča (S8), Keta Keita Zeltiņa (S10), Rūta Meistere (S12), Estere Vīksne (S14), Irina Grīnberga (S30), Karīna Putniņa (S40), Anita Zālīte (S50), Matīss Andžāns (V6), Arno Pušņins (V8), Lukass Pušņins (V10), Jānis Kravalis (V12), Mārtiņš Auziņš (V14), Uldis Kļaviņš (V30), Edgars Lešinskis (V40). Visi rezultāti pieejami – šeit.

Kopvērtējuma uzvarētāji nūjošanā dažādās vecuma grupās: Dace Uškenika (S30), Inese Sirmā (S40), Inese Kauliņa (S50), Roberts Trejs (V30), Kaspars Sirmais (V40), Uldis Neilands (V60).

„Asics” un veikals „Maratons”arī šogad pasniedza balvas – sporta apavus kopā ar testu un fizioterapeita konsultāciju labākajiem skrējējiem vienas stundas distancē un 30 minūšu distancē. Pie jauniem sporta apaviem 30 minūšu skrējienā tika Estere Vīksne (S10–14) ar pieveiktiem 35 apļiem un Jānis Kravalis (V10–14) ar 34 apļiem, savukārt vienas stundas skrējienā – Irina Grīnberga (S16–60) ar veiktiem 69 apļiem un Uldis Kļaviņš (V16–60) ar 91 apli.

Seriāla organizatori – Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde kopā ar sadarbības partneriem – Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centru un biedrību „A2” informē, ka arī nākamgad skrējienu seriāls notiks reizi mēnesī, no aprīļa līdz oktobrim, lai aicinātu iedzīvotājus pulcēties un kopā izbaudīt skriešanu kā aktīvu brīvā laika pavadīšanas veidu. Skriešanas seriālu „Siguldas apļi” ar ūdeni nodrošināja SIA „Venden”.

Atgādinām, ka ziemā norisināsies distanču slēpošanas seriāls „Siguldas ziemas apļi 2016”. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi