×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-12
Konkurss „Rīgas–Gaujas reģiona – 2017.gada Eiropas gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs”

Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi, nodibinājums „Rīgas tūrisma Attīstības birojs” (zīmols „Live Riga”) sadarbībā ar Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldībām, kā arī Gaujas Nacionālā parka tūrisma klasteri rīko konkursu „Rīgas–Gaujas reģiona – 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs”.

2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona suvenīram ir jābūt orģināldarbam, reģionu reprezentējošam gastronomiskam suvenīram – ēdienam vai bezalkoholiskam dzērienam – atbilstoši izvēlētajai tēmai „Ar dabu šķīvī”, divās cenu kategorijās – no 3 līdz 5 eiro un no 10 līdz 15 eiro.

Konkursa uzvarētājam būs jānodrošina piedāvājums sešu Rīgas, Siguldas, Valmieras un Cēsu tūrisma informācijas centru un pašvaldību reprezentācijas vajadzībām.

Konkursā aicināta piedalīties jebkura juridiska persona. Lai piedalītos konkursā, dalībniekiem jāatbilst konkursa nolikuma noteikumiem un vismaz divus gadus jānodrošina citu līdzvērtīgu produktu ražošana Rīgas – Gaujas reģionā.

Piedāvājumus konkursam var iesniegt no 1.novembra līdz 15.novembrim Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā, katru darba dienu no plkst.9.00 līdz 19.00. Konkursa norises laiks ir no 12.oktobra līdz 25.novembrim.

Kā jau iepriekš ziņots, veiksmīgi aizstāvot pieteikto kandidatūru starptautiskai žūrijai, Rīgas – Gaujas reģions ieguvis iespēju 2017.gadā kļūt par Eiropas gastronomijas reģionu (European Region of Gastronomy). Projekts galvenokārt vērsts uz gastronomijas tūrisma veicināšanu un Gaujas Nacionālā parka kā tūrisma galamērķa stiprināšanu. Vienlaikus projektā vērība tiks pievērsta izglītībai, pilsētu un lauku mijiedarbībai, veselīgas pārtikas un uztura jautājumiem, ēdienu tradīcijām, restorānu un viesmīlības nozīmei un kultūrai, uzņēmējdarbībai, inovāciju nozīmei gastronomijā, ko īstenos katrs no projekta partneriem.

Papildu informācija par konkursa norisi pieejama, zvanot pa tālruni 28357158 vai nosūtot jautājumus uz e-pastu info@sigulda.lv (kontaktpersona PA „Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele).


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi