×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-12
Skolēniem turpmāk bez maksas pieejams maršruts Sigulda–Mālpils–Sigulda

Transporta pārvalde informē, ka noslēgta papildu vienošanās ar AS „CATA” un turpmāk Siguldas novada skolēni, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti un skolēna apliecību, bez maksas varēs pārvietoties autobusa maršruta SiguldaAllažiMālpils un MālpilsAllažiSigulda reisos, kas norādīti zemāk.

Šajos autobusa maršruta reisos bezmaksas brauciens paredzēts tikai skolēniem, pārējiem Siguldas novada iedzīvotājiem uz kuriem attiecas Siguldas novada Domes Saistošajos noteikumos Nr.10 “Par braukšanas maksas atvieglojumiem Sabiedriskajā transportā” noteiktie braukšanas maksas atvieglojumi, šajā maršrutā bez maksas braukt nav iespējams, izņemot reisus plkst.7.10 un plkst.15.20 no Siguldas autoostas un plkst.8.00 un plkst.16.10 no Mālpils, kad bez maksas var  braukt arī pārējie iedzīvotāji, uz kuriem attiecas​ braukšanas maksas atvieglojumi. Citiem pasažieriem par braucienu šajā maršrutā jāiegādājas biļete atbilstoši AS „CATA” cenrādim.

Maršruta reisi Sigulda–Allaži–Mālpils, kuros bez maksas var braukt skolēni, kursēs šādos laikos:

Maršruta reisi Mālpils–Allaži–Sigulda, kuros bez maksas var braukt skolēni, kursēs šādos laikos:

Savukārt no 1.septembra līdz 31.maijam kursē autobusi sabiedriskā transporta un speciālo maršrutu reisos, kas paredzēti skolēnu pārvadāšanai un kuros bez maksas atbilstoši Siguldas novada Domes saistošajiem noteikumiem Nr. 10 “Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā” var braukt gan skolēni, gan iedzīvotāji, uz kuriem attiecas​ braukšanas maksas atvieglojumi (uzrādot jaunā dizaina Siguldas novada iedzīvotāja ID karti). Citiem pasažieriem par braucienu AS „CATA” pasažieru pārvadājumu maršrutos jāiegādājas biļete atbilstoši AS „CATA” cenrādim.

Maršruti, kurus veic pasažieru pārvadātājs AS „CATA”, un kuros bez maksas var braukt gan skolēni, gan iedzīvotāji, uz kuriem attiecas​ braukšanas maksas atvieglojumi:

  • Sigulda–Ķipari–Televīzijas tornis–Sigulda (plkst.13.40 no Siguldas AO)
  • Sigulda–Laurenču sākumskola (plkst.8.05 no Siguldas AO);
  • Sigulda–Krimulda–Sigulda (plkst. 7.15 no Siguldas AO un plkst.7.35 no Krimuldas);
  • Sigulda–Mednieki–Jūdaži–Sigulda (plkst.6.55 un plkst.15.10 no Siguldas AO);
  • Sigulda–Nurmiži–Sigulda (plkst.6.50 un plkst.15.00 no Siguldas AO un attiecīgi plkst.7.08 un  plkst.15.30 no Nurmižiem);
  • Sigulda–Saltavots–Pelītes–Sigulda (plkst.7.00 un plkst.15.10 no Siguldas AO);
  • Sigulda–Allaži–Mālpils (plkst 7.10 un plkst.15.20 no Siguldas AO);
  • Mālpils–Allaži–Sigulda (plkst.8.00 un plkst.16.10 no Mālpils);
  • Allažmuiža–Stīveri (plkst.15.30 no Allažmuižas).

Maršruti, kurus veic pašvaldības autobuss, un kuros bez maksas var braukt gan skolēni, gan iedzīvotāji, uz kuriem attiecas​ braukšanas maksas atvieglojumi:

  • More–Sigulda–More (plkst.6.30 un plkst.14.00, 16.15 no Mores, maršrutā iespējama kavēšanās sakarā ar autoceļa Līgatne – Skrīveri remonta darbiem);
  • More–Nītaure–More (plkst.7.00 un plkst.16.15 no Mores).

Plašāka informācija par bezmaksas autobusiem un detalizēti maršrutu pieturu laiki pieejami šeit


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi