×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-13
Pašvaldība nodrošinās dzīvesvietu izglītības nozares darbiniekiem

Siguldas novada pašvaldība iznomās dzīvojamās telpas Laurenču sākumskolas dienesta viesnīcā, Puķu ielā 2, četriem Siguldas novadā darbu uzsākušajiem izglītības nozares darbiniekiem, kuru pamata dzīvesvieta neatrodas Siguldas novadā.

Lai piesaistītu jaunus, profesionāli spējīgus pedagogus arī no citiem Latvijas novadiem un nodrošinātu kvalitatīvus izglītības pakalpojumus, Siguldas novada pašvaldība uz amata veikšanas laiku, bet ne ilgāk kā uz trīs gadiem, iznomājusi dzīvojamās telpas Laurenču sākumskolas dienesta viesnīcā četriem novadā darbu uzsākušajiem izglītības nozares darbiniekiem – vienam Laurenču sākumskolas pedagogam no Priekuļu novada, vienam skolotājam, kas pasniegs stundas gan Laurenču sākumskolā, gan Siguldas Valsts ģimnāzijā no Amatas novada, un vienam Siguldas Valsts ģimnāzijas pedagogam no Smiltenes novada, kā arī Laurenču sākumskolas medmāsai no Ventspils novada.

Atgādinām, ka Laurenču sākumskolas dienesta viesnīcas ēkā šovasar tika veikti vērienīgi rekonstrukcijas darbi – saskaņā ar Siguldas novada izglītības iestāžu attīstības stratēģiju tika paplašināta Laurenču sākumskola – blakus esošajā dienesta viesnīcas ēkā izveidojot jaunas, mūsdienīgas klašu telpas skolas 4.–6.klašu skolēniem. Jaunā mācību korpusa izveides būvniecības izmaksas sasniedza 420 tūkstošus eiro. Vienā ēkas daļā turpina darboties pašvaldības dienesta viesnīca, kurā var apmesties Siguldas novada izglītības iestāžu skolēni un izglītības nozares darbinieki.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi