×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-14
Pašvaldības augstākā apbalvojuma – titula „Goda novadnieks” ieguvēji ID kartes saņems bez maksas


Uzklausot iedzīvotāju ierosinājumus, 12.oktobra Domes sēdē vienbalsīgi nolemts, ka Siguldas novada pašvaldības augstākā apbalvojuma – titula „Goda novadnieks” ieguvējiem Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes tiks piešķirtas bez maksas, turklāt neatkarīgi no deklarētās dzīvesvietas, tādējādi novērtējot viņu ieguldījumu Siguldas novada attīstībā.

„Titula „Goda novadnieks” ieguvēji ir apliecinājuši savu lojalitāti Siguldas novadam, to tieši pierādot ar savu darbu un mūža ieguldījumu Siguldas un novada attīstībā. ID karte ir viens no veidiem, kā varam viņiem pateikties, novērtējot un godinot viņu darbu,” pieņemtā lēmuma pamatojumu skaidro Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Pašvaldības augstākais apbalvojums – tituls „Goda novadnieks” tiek piešķirts par īpašiem nopelniem Siguldas novada labā, kas var izpausties kā nopelns valsts, sabiedriskajā, kultūras, izglītības, zinātnes vai saimnieciskajā darbā. Par nopelniem uzskatāms gan atsevišķs izcils darbs, gan ilgstoša priekšzīmīga un panākumiem bagāta darbība. Apbalvojums tiek pasniegts no 2012.gada un to kopā saņēmuši jau septiņi novada iedzīvotāji – Aivars Janelsītis par mūža ieguldījumu Siguldas novada attīstībā, Gunārs Skriba par pirmā nacionālā parka izveidi Latvijā un mūža ieguldījumu dabas aizsardzībā, Voldemārs Gudovskis par mūža ieguldījumu mākslas un kultūras procesu attīstībā Siguldas novadā un nozīmīgu kultūras zīmju ierakstīšanā novada vēsturē, Māris Ansis Mitrevics par mūža ieguldījumu dabas aizsardzībā un novada attīstībā, jaunās paaudzes izglītošanā un patriotisma veicināšanā, Anna Jurkāne par mūža ieguldījumu Turaidas muzejrezervāta kā Eiropas nozīmes kultūras tūrisma objekta izveidošanā, par izciliem nopelniem Latvijas un Siguldas novada vēstures izpētē un muzeoloģijas attīstībā, Andris Muižnieks par mūža ieguldījumu Siguldas novada kultūrizglītības attīstībā un ilggadēju, godprātīgu un radošu pedagoģisko darbu, kā arī Alfons Jumiķis par mūža ieguldījumu Siguldas novada attīstībā, sabiedrisko aktivitāti un novada iedzīvotāju interešu pārstāvniecību.

Arī šogad apbalvojuma „Goda novadnieks” ieguvēji tiks godināti 18.novembrī Latvijas Republikas proklamēšanas 98.gadadienas svinīgajā pasākumā koncertzālē „Baltais Flīģelis”. Apbalvojuma kandidātus iespējams pieteikt līdz 24.oktobrim, aizpildot pieteikumu elektroniski vai pašvaldības administrācijās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi