×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-17
Siguldas komanda uzvarējusi Latvijas čempionātā badmintonā

​Otro gadu pēc kārtas Siguldas komanda kļuvusi par Latvijas čempioniem komandu sacensībās badmintonā.

Turnīrs norisinājās 15. un 16.oktobrī Siguldā un to varēja skatīties arī „Sportacentrs TV” tiešraidē. Turnīrā tika izspēlētas komandu spēles, kas sastāvēja no vīriešu un sieviešu vienspēlēm, vīriešu un sieviešu dubultspēlēm un jauktās dubultspēles.

Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas pirmā komanda apakšgrupā pārliecinoši ar 5–0 pieveica Rīgas badmintona skolas un Cēsu komandu, kā arī ar 4–1 bija pārāka par Rīgas Tehniskās universitātes komandu, kur vienīgo uzvaras punktu studentiem guva siguldieši Teodors Kerimovs un Kristaps Jānis Gulbis vīriešu dubultspēlē.

Finālspēlē par pirmo vietu un Latvijas komandu čempionu titulu siguldieši ar 3–1 bija pārāki par Valmieras badmintona kluba komandu. Uzvaras punktus guva Guntis Lavrinovičs, Liāna Lenceviča jauktajā dubultspēlē, Monika Radovska sieviešu vienspēlē un vīriešu dubultspēļu pāris Kārlis Vidass un Guntis Lavrinovičš. Vēl Siguldas pirmās komandas sastāvā bija Kristaps Kalniņš, Anna Kupča, Marta Brengule, Diāna Lenceviča, Arta Priedniece, Uvis Raivis Kronenbergs. Komandas treneris – Ainārs Gureckis.

Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas otrā komanda (Pauls Gureckis, Jānis Norvelis, Ardis Daniels Bedrītis, Patriks Krūze, Luīze Siliņa, Linda Vorobeja, Amanda Azarova, Amanda Sofija Grosberga un Annija Rulle-Titava) šajā turnīrā ierindojās sestajā vietā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi