×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-17
Aicina pieteikties festivālu līdzfinansēšanas konkursam

Siguldas novada pašvaldība aicina pieteikties Siguldas novada festivālu mērķprogrammas līdzfinansēšanas konkursam. Konkursu vienu reizi gadā organizē pašvaldība un tā mērķis ir atlasīt un finansiāli atbalstīt mākslinieciski kvalitatīvu un publiski pieejamu festivālu rīkošanu Siguldas novadā.

Nolikuma izpratnē festivāls ir konceptuāli pārdomāta, atlasīta un producēta kultūras pasākumu programma, kas tiek piedāvāta kā vienots veselums un kuras mērķis ir akcentēt kādas konkrētas kultūras jomas, starpkultūru, vienas vai vairāku mākslas jomu prezentāciju un attīstību, veidojot īpašu sabiedrības tikšanās platformu noteiktai mērķauditorijai; uzdevums ir radīt īpašus mākslas darbus un notikumus, kas tiecas sasniegt augstu kvalitāti un savā formā atšķiras no regulāra kultūras procesa.

Konkursa ietvaros ir iespējams saņemt līdzfinansējumu, kas nepārsniedz 50% no attiecīgā festivāla kopējām izmaksām.

Interesenti aicināti iepazīties ar mērķprogrammas nolikumu un vērtēšanas protokolu un aizpildīto pieteikuma veidlapu, aprakstu, apliecinājumu, un tāmi iesniegt personīgi Siguldas novada Kultūras pārvaldē, Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā ēkā Raiņa ielā 3 vai, sūtot uz e-pasta adresi kultura@sigulda.lv, līdz 30.novembrim.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi