×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-18
Izsludināta izsole ielu tirdzniecības kioskiem Ausekļa ielā 6

No 18. līdz 27. oktobrim izsludināta piedāvājumu iesniegšana un dalībnieku reģistrācija četriem ielu tirdzniecības kioskiem Ausekļa ielā 6 par nomas tiesībām uz trim gadiem.Izsoles sākotnējā nomas maksa par vienu ielu tirdzniecības kiosku ir noteikta 50 eiro un PVN mēnesī.

Tirdzniecības vietas plānots izmantot kā mazumtirdzniecības platības, lai piedāvātu Siguldas iedzīvotājiem un apmeklētājiem papildu iespējas gan ziemā – slidotavas darbības periodā, gan aktīvajā tūrisma sezonā un dažādu pasākumu norises laikā.

Izsolē tiks atsevišķi izsolīti četri kioski ar šādām preču kategorijām: vienā kioskā – Siguldas novadā radītu preču un suvenīru mazumtirdzniecībai, divos kioskos – konditorejas izstrādājumu, uzkodu un pārtikas produktu tirdzniecībai un vēl vienā kioskā – alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu tirdzniecībai, normatīvajos aktos paredzētajā kārtībā.

Tirdzniecības vietām ir jābūt pieejamām apmeklētājiem katru darba dienu, izņemot pirmdienas, no plkst.9.00 līdz 17.00, no 30.aprīļa līdz 1.oktobrim. Tāpat kioskiem dzelzceļa stacijas laukumā ir jābūt atvērtiem šajā teritorijā notiekošo pasākumu laikā, par kuriem pašvaldība uzņēmējus informēs divas nedēļas pirms pasākuma norises. Pārējā periodā nomnieki ir tiesīgi izvēlēties darba laiku.

Tirdzniecības vietu izsole norisināsies 28.oktobrī plkst.12.00. Izsoles dalībnieku reģistrācija un piedāvājumu iesniegšana norisinās Siguldas novada pašvaldībā (Zinātnes iela 7, 300.kabinets) līdz 27.oktobrī plkst.18.00. Uzziņas pa tālruni 67970862.

Izsoles noteikumi pieejami šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Aleksejs Mjaliks
- 2016-10-19 12:31

Būs slidotava?

Atbilde: Aleksejs Mjaliks
Administrācija
- 2016-10-19 16:04

Labdien, Aleksej Mjalik!

Šobrīd notiek slidotavas Stacijas laukumā tehniskā projekta izstrāde. Slidotavas pieejamības termiņi būs zināmi pēc iepirkuma procedūras noslēgšanās.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: Aleksejs Mjaliks
Jurij Adomosov
- 2017-02-03 14:50

Slidotavu tā arī šoziem nesagaidīsim?

Atbilde: Aleksejs Mjaliks
Administrācija
- 2017-02-07 10:11

Labdien, Jurij Adomosov!

Plānojot slidotavu Siguldā, esam iepazinušies ar labākajiem tehniskajiem risinājumiem, lai varētu nodrošināt kvalitatīvu ledu un slidotavas darbība būtu saimnieciski pamatota un izdevīga. Šādas slidotavas izveidei ir nepieciešamas lielas investīcijas - saldēšanas iekārta, ledus gatavojamā mašīna, kā arī jumts pāri slidotavai, lai nodrošinātu, ka sagatavotais ledus neciestu no laikapstākļiem.

Esam projektējuši šādu slidotavu un apzinājušies, ka izmaksas ir pārāk lielas, lai projektu īstenotu šādā apjomā. Šobrīd ir noslēdzies iepirkums ledus gatavojamajai mašīnai, kura tiks piegādāta 18 nedēļu laikā. Paralēli pētām gan slidotavas jumta, gan pašas slidotavas iegādes iespējas, lai nākamajā sezonā Siguldā varētu piedāvāt kvalitatīvu ledu publiskā slidotavā, lietderīgi investējot finanšu līdzekļus.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi