×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-18
Pagarināta pieteikšanās līdzfinansējumam centralizētās ūdensapgādes vai kanalizācijas pieslēgšanai

Līdz 10.novembrim pagarināts pieteikšanās termiņš pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanai dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus pieteikties pašvaldības līdzfinansējumam, lai 2017.gadā pieslēgtu dzīvojamās mājas centralizētajai ūdensapgādes un/vai kanalizācijas sistēmai. Pašvaldības līdzfinansējumu 50% apmērā pieslēguma būvniecībai no centralizētās ūdensapgādes un/vai kanalizācijas sistēmas līdz dzīvojamajai mājai var saņemt fiziskas un juridiskas personas. Trūcīgām vai maznodrošinātām personām, daudzbērnu ģimenēm un personām ar I invaliditātes grupu līdzfinansējums tiek piešķirts 100% apmērā.

Kopējais iespējamais līdzfinansējuma apjoms ir līdz 1 500 eiro par katru pieslēgumu. Līdzfinansējums pieejams būvdarbiem, bet ne dokumentācijas sagatavošanai. Tāpat līdzfinansējums netiek piešķirts, ja pieslēguma būvniecība skar no jauna izbūvētu vai atjaunotu ielu asfaltsegumu piecu gadu laikā no ielas nodošanas ekspluatācijā.

Lai saņemtu pašvaldības līdzfinansējumu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai 2017.gadā, iedzīvotājiem līdz 10.novembrim jāiesniedz iesniegums un SIA Saltavots” izsniegti tehniskie noteikumi, kurus uzņēmums sagatavo bez maksas. Projektēšanas dokumentācija – pie iedzīvotāja izvēlētā būvspeciālista izstrādāta būvniecības ieceres dokumentācija, kas saskaņota pašvaldības Būvvaldē – pašvaldībā būs jāiesniedz līdz 2017.gada 31.martam.

Papildu informācija par pašvaldības līdzfinansējumu centralizētās ūdensapgādes un/vai kanalizācijas sistēmas pieslēgumiem pieejama pie pašvaldības nekustamā īpašuma speciālista Arņa Rietuma pa tālruni 67800950 un Siguldas novada Domes 2016.gada 3.augusta saistošajos noteikumos Nr.25 „Par līdzfinansējumu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi