×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-20
1.klašu skolēnu adaptācijas laiks Siguldas 1.pamatskolā

Septembrī un oktobrī aktīvi norisinās dažādi pasākumi, kuros uzmanība pievērsta pirmklasnieku adaptācijai skolas vidē un mācībās. Pasākumu laikā tiek rasta atbilde uz jautājumu „Kā mūsu mazie pirmklasnieki iejutušies skolā?”.

19.oktobrī skolu apmeklēja bērnudārzu „Saulīte “, „Ieviņa”, „Pīlādzītis”, „Ābelīte” un „Kastanītis” pedagogi. No šīm mācību iestādēm šogad ir nākuši skolas pirmklasnieki. Viesošanās mērķis bija pavērot savus bijušos audzēkņus mācību procesā, saskarsmē un spriest par sagatavotību mācību darbam. Pieredzes apmaiņā iegūtā informācija palīdz turpmāko darbu plānot un vadīt mērķtiecīgāk.

20. un 26.oktobrī 1.klašu vecāki aicināti uz informatīvām vecāku sapulcēm, kurās pedagogi sniegs informāciju par svarīgāko mācību un audzināšanas darbā šajā grūtajā pielāgošanās laikā. Vecākiem būs iespēja tikties ar skolotājiem individuāli.

Skolēniem šis laiks ir svarīgs, jo jāpieņem jauna vide, jāievēro prasības un noteikumus, ko izvirzījusi skola un jākontrolē sava uzvedība. Skolotājam svarīga ir ikkatra informācija, ko gūst par skolēnu, lai veicinātu sadarbību. Bērnudārza pedagogus interesē viņu ieguldītā darba rezultāti un turpmākā darba pilnveides iespējas. Paldies kolēģiem par sadarbību!

Informāciju sagatavoja:
direktora vietniece mācību darbā
Laila Biteniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi