×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-24
Notiks bezmaksas cigun veselības vingrošanas treniņš

Lai sekmētu iedzīvotāju aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde no aprīļa līdz pat oktobrim organizē bezmaksas sporta nodarbības. Šosezon pēdējā nodarbība – cigun veselības vingrošana – notiks otrdien, 25.oktobrī, plkst.19.00, pulcēšanās pie sporta kluba „Sigulda” Leona Paegles ielā 4.

Sporta nodarbības sertificētu treneru vadībā notiks katru otrdienu līdz pat 25.oktobrim. Nodarbībās, kas tiek organizētas sadarbībā ar sporta klubu „Sigulda”, aicināts piedalīties ikviens, kas vēlas savu brīvo laiku pavadīt aktivitātēs svaigā gaisā. Nodarbībās plānots ietvert dažāda veida aktivitātes – skriešanu, veselības soļošanu un  nūjošanu, vispārattīstošās fiziskās sagatavotības treniņus (ABS, TRX, lokanības, spēka, un veiklības vingrinājumi) un Cigun – veselības vingrošanu. Dalībnieku vecums ir neierobežots, tiek gaidīts ikviens interesents. Pateicoties Siguldas novada pašvaldības atbalstam, nodarbības būs bez maksas.

Siguldas novada pašvaldība, sadarbībā ar biedrībām „Cerību spārni” un „Aicinājums Tev”, jau kopš šī gada janvāra organizē vingrošanas nodarbības sertificēta trenera vadībā iedzīvotājiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Ar Siguldas novada pašvaldības organizēto bezmaksas sporta nodarbību grafiku var iepazīties pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv, kā arī pašvaldības sociālajos tīklos.

Lai novērtētu šogad ieviesto iniciatīvu, ikviens aicināts aizpildīt anonīmu aptauju par piedāvātajām bezmaksas sporta nodarbībām. Aptauja pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi