×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-24
Siguldieši veiksmīgi sākuši Latvijas apvienotās badmintona līgas sezonu

Šosezon pirmais Latvijas apvienotās badmintona līgas posms risinājās Siguldā un Inčukalnā, kur dažādās meistarības un vecuma grupās startēja gandrīz 150 dalībnieku. Pieaugušie sacentās vienspēlēs dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs, bet jauniešiem pirmo reizi tika izdalītas B grupas, kur vienspēlēs varēja sacensties mazāk pieredzējušie spēlētāji.

Trīs pirmās vietas un posma absolūtās uzvarētājas titulu ieguva Jekaterina Romanova. Viņa pārliecinoši bija pirmā vienspēlēs A grupā un kopā ar Liānu Lenceviču un Teodoru Kerimovu dubultspēlēs sievietēm un jauktajās dubultspēlēs. L.Lencevičai otrā vieta vienspēlēs sievietēm A grupā un pārī ar Ardi Danielu Bedrīti ceturtā jauktajās spēlēs. Dubultspēlēs vīriešiem pirmajā vietā Pauls Gureckis pārī ar rīdzinieku Ediju Līviņu. Vēl ceturtajā vietā Amanda Azarova un Valkas pārstāve Polina Baskova dubultspēlēs sievietēm un A.D.Bedrītis, Jānis Norvelis dubultspēlēs vīriešiem.

B grupā sievietēm visu goda pjedestālu aizņēma jaunās siguldietes. Marta Brengule – pirmā, Atra Priedniece – otrā un Amanda Sofija Grosberga – trešā, ceturtajā vietā atstājot Annu Kupču. Vienspēlēs vīriešiem B grupā otrajā vietā Patriks Krūze, C grupā trešajā vietā Alens Zandovskis. Jauniešu turnīrā U-17 B grupā vienspēlēs trešā vieta Andrejam Karabelnikovam.

Nākamais sacensību posms notiks 12. un 13.novembrī Siguldā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi