×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-26
Siguldiešiem sudraba medaļas A.Kraukļa piemiņas turnīrā basketbolā

No 22. līdz 25.oktobrim Rīgā risinājās Alfrēda Kraukļa 25.piemiņas turnīrs basketbolā zēniem, kurā startēja četru valstu 85 komandas sešās vecuma grupās. Siguldas Sporta skola turnīrā piedalījās ar četrām komandām – treneres Leldes Bērziņas puiši spēlēja U–11 grupā, savukārt trīs komandas vadīja trenere Agnija Labrence - vienu U–12 grupā un divas U–16 grupā.

U11 grupas puiši labi aizvadīja apakšgrupas turnīru, sešu komandu vidū ieņemot trešo vietu, tas ļāva turnīra nākamajā posmā cīnīties par 9.12.vietu. Šajās spēlēs siguldiešiem zaudējumi, tāpēc kopvērtējumā 12.vieta 20 komandu konkurencē.

U12 puiši savā apakšgrupā zaudēja divās spēlēs un vienu uzvarēja, kas deva trešo vietu un turpmāko cīņu par 9.14.vietu. Diemžēl arī abās nākamajās spēlēs zaudējumi un kopvērtējumā 14.vieta.

U16 grupā varēja startēt 2002./2001.gadā dzimušie puiši, tāpēc Siguldas Sporta skola šajā grupā pieteica divas komandas, vienā kodolu veidoja 2002.gadā dzimuši spēlētāji, otrā spēlēja seši 2001.gadā dzimuši basketbolisti. Jaunākajai komandai gan apakšgrupā, gan turpmākajās spēlēs diezgan paredzami zaudējumi, jo puišiem tomēr bija grūti cīnīties pret gadu vecākiem pretiniekiem.

Mūsu 2001.gadā dzimušo puišu komanda aizvadīja lielisku turnīru, parādot kvalitatīvu sniegumu katrā spēlē. Apakšgrupā visi pretinieki tika uzvarēti pārliecinoši, pusfinālā pretī stājās Rūjienas komanda, pret to uzvara ar rezultātu 72:51. Finālā pretinieks bija spēcīgā Sanktpēterburgas komanda „Admiraltejskaja”, kas pusfinālā pārliecinoši uzvarēja BJBS Rīga 61:35. Finālspēli siguldieši uzsāka veiksmīgi, izvirzoties vadībā ar 7:3, turpinājumā diemžēl neprecizitāte metienos un kļūdas piespēlēs neļāva turpināt audzēt pārsvaru, spēle izlīdzinājās, rezultātam augot līdzīgi, ar Krievijas komandas dažu punktu pārsvaru. Siguldiešu komanda šajā turnīrā spēlēja sešu cilvēku sastāvā, tas arī lielā mērā izšķīra spēles likteni, jo nospēlēt bez maiņām 40 minūtes vienlīdz augstā līmenī, protams, nav iespējams. Trešajā ceturtdaļā pretinieku pārsvars pieauga jau līdz 10 punktiem. Divi precīzi siguldiešu trīspunktnieki atgrieza cerības. Vēl pēdējā ceturtdaļā siguldiešiem kādu laiku bija tikai mīnus trīs uz tablo, bet diemžēl pavilkt spēli uz savu pusi puišiem nepietika spēka. Gala rezultāts 61:70. Siguldai sudraba medaļas. Par turnīra vērtīgāko spēlētāju Siguldas komandā tika nominēts komandas kapteinis Roberts Bērze.

Trenerei Agnijai Labrencei šis ir jau otrais sudraba starts A.Kraukļa piemiņas turnīrā. Tādu pat panākumu 2011.gadā izcīnīja 1996./1997.gadā dzimušo puišu komanda.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi