×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-31
Uzsākti Siguldas novada Kultūras centra rekonstrukcijas priekšdarbi un teritorijas labiekārtošanas darbi

Oktobra nogalē Siguldas novada Kultūras centrā un teritorijā ap to uzsākti vērienīgi rekonstrukcijas un teritorijas labiekārtošanas darbi, kuru laikā Kultūras centram pieguļošā teritorijā tiek izcirsti arī vecie vai bīstamie koki, kuri vairākkārt ir radījuši apdraudējumu Kultūras centra apmeklētājiem. Tāpat nocirsti tiek tie koki, kuri atrodas pārāk tuvu ēkai un var nelabvēlīgi ietekmēt tās tehnisko stāvokli. Kokus pirms Siguldas novada Kultūras centra rekonstrukcijas uzsākšanas, norādot uz bīstamajiem vai bojātajiem kokiem, apsekojis dendrologs. Pašvaldības galvenā dārzkopības speciāliste Dita Laure norāda, ka nocirsto koku vietā tiks iestādīti jauni, kvalitatīvi koki, kas iekļausies apstādījumu plānā, kas piemērots pilsētas centram ar blīvu apmeklējumu.

Jau ziņots, ka uzsākta Siguldas novada Kultūras centra rekonstrukcija, kuras laikā tiks veikta ēkas telpu un ieejas mezgla pārbūve, kā arī jaunu noliktavu izbūve aiz Lielās zāles, izveidotas trīs mēģinājumu telpas orķestra, kora un dejotāju vajadzībām, paplašināta skatuve un iegūtas papildu sēdvietas skatītājiem. Rekonstrukcijas darbu laikā Siguldas novada Kultūras centra biļešu kase un administrācija, kā arī Kultūras pārvalde atradīsies Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centra ēkā Raiņa ielā 3.

Plānots, ka Siguldas novada Kultūras centra rekonstrukcija tiks pabeigta 2017.gada nogalē.

Saskaņā ar šovasar izsludināto atklāto iepirkuma konkursu, kurā tika saņemti septiņi piedāvājumi, Siguldas novada Kultūras centra vērienīgo rekonstrukciju par vairāk nekā 7,7 miljoniem veiks SIA „Monum”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi