×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-31
Siguldiešiem godalgas Starptautiskajās meistarsacīkstēs džudo

​Sestdien, 29.oktobrī, Jelgavā norisinājās Starptautiskās meistarsacīkstes džudo, kas bija arī reitinga turnīrs U12, U14 un U16 vecuma grupām. Sacensībās kopumā startēja 395 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas, tostarp džudo klubs „Sigulda”, kura pārstāvji izcīnīja vairākas godalgas.

Džudo kluba „Sigulda” starts šajā turnīrā bija ļoti iepriecinošs, jo četri kluba dalībnieki kāpa uz goda pjedestāla. U12 vecuma grupā zeltu izcīnīja Bruno Gailāns (svara kategorijā līdz 35 kilogramiem). U16 grupā Klāvs Ķirsons šoreiz uz goda pjedestāla kāpa pēc sudraba godalgas, savukārt Kristapam Pēkšēnam – trešā vieta. Kā pēdējie uz paklāja kāpa U18 vecuma grupas jaunieši, neskatoties uz ļoti spēcīgo konkurenci, siguldietis Renārs Hans izcīnīja sudraba medaļu.

Informāciju sagatavoja:
Ivo Alksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi