×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-02
Pārbūvēs divus apļveida kustības krustojumus

Lai uzlabotu satiksmes organizāciju un paaugstinātu satiksmes dalībnieku drošību, pašvaldība izsludinājusi būvniecības iepirkumus par divu apļveida kustības krustojumu pārbūvi Siguldā. Mūsdienu prasībām atbilstoša apļveida krustojuma izbūve plānota Pils, Cēsu un Līvkalna ielas krustojumā, kā arī Pulkveža Brieža un Vildogas ielas krustojumā. Būvniecības iepirkumu piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir 4.novembris. Abus nozīmīgos satiksmes infrastruktūras attīstības projektus plānots pabeigt līdz 2017.gada vasarai.

Pils, Cēsu un Līvkalna ielas apļveida krustojumā pie Krišjāņa Barona pieminekļa tiks izbūvēts jauns asfaltsegums 1905 kvadrātmetru platībā, bet satiksmes drošības uzlabošanas nolūkos tiks izveidotas drošības saliņas uz ielu brauktuvēm pirms apļveida krustojuma, kā arī gājēju aizsargbarjera. Tāpat tiks pārcelti trīs apgaismes stabi un veikta divu komunikāciju aku nomaiņa un pieregulēšana brauktuves virsmai. Pēc apļveida krustojuma pārbūves plānots uzstādīt 35 ceļa zīmes un uzklāt ceļa horizontālo marķējumu. Tāpat tiks veikti apzaļumošanas darbi vairāk nekā 550 kvadrātmetru apjomā un, rūpējoties par pievilcīgu pilsētvidi, izveidoti dekoratīvie stādījumi.

Savukārt Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojuma pārbūves laikā tiks veikta jauna asfaltseguma izbūve 1590 kvadrātmetru platībā, nomainītas un brauktuves virsmai pieregulētas piecas komunikāciju akas. Pēc apļveida krustojuma pārbūves plānots uzstādīt 24 ceļazīmes, kā arī uzklāt horizontālo ielu marķējumu. Tāpat tiks veikti apzaļumošanas darbi 680 kvadrātmetru apjomā, kā arī izveidoti apstādījumi.

Jau ziņots, ka, uzlabojot satiksmes drošību, šogad jau ir izveidots jauns apļveida kustības krustojums pie Laurenču sākumskolas.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi