×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-02
Renovēto daudzdzīvokļu ēku īpašniekiem piešķirs nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumus

Daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, kurās bez Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējuma veikti energoefektivitātes paaugstināšanas vai fasādes atjaunošanas darbi, dzīvokļu īpašniekiem pēc objekta nodošanas ekspluatācijā trīs gadus tiks piešķirts nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojums līdz pat 90% apmērā. Atvieglojumu trīs gadu garumā piemēros arī gadījumā, ja fasādes atjaunošanas darbi vai energoefektivitātes paaugstināšanas darbi veikti iepriekšējos gados.

Saistošie noteikumi „Par atvieglojumu piemērošanu nekustamā īpašuma nodokļa maksātājiem Siguldas novadā” nosaka, ka daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, kurās bez pašvaldības finansējuma veikti energoefektivitātes paaugstināšanas vai fasādes atjaunošanas darbi, dzīvokļu īpašniekiem trīs gadu garumā tiks piešķirts nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojums:

  • pirmajā gadā pēc objekta nodošanas ekspluatācijā – 90% apmērā;
  • otrajā gadā pēc objekta nodošanas ekspluatācijā vai no noteikumu spēkā stāšanās datuma – 70% apmērā;
  • trešajā gadā pēc objekta nodošanas ekspluatācijā vai no noteikumu spēkā stāšanās datuma – 50% apmērā.

Daudzdzīvokļu ēku iedzīvotājiem, kuru ēkās veikti energoefektivitātes paaugstināšanas vai fasādes atjaunošanas darbi, 2017.gada sākumā tiks izsūtīti nekustamā īpašuma nodokļa paziņojumi ar piešķirtu atlaidi. Plašāka informācija par nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumiem pieejama Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā vai pie nodokļu administratores Kristīnes Bērzes, zvanot uz tālruni 67976036.

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi