×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-03
Šonedēļ Siguldas novadā – Eiropas kausa posms bobslejā un skeletonā, sporta pasākumi un izstādes atklāšana

Piektdien, 4.novembrī

Plkst.9.00 Eiropas kausa posms bobslejā un skeletonā Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē, uz kuru ieradīsies labākie bobslejisti un skeletonisti no 17 pasaules valstīm. Piektdien startēs skeletonisti. Ieeja – bez maksas.

Plkst.17.30 Zandas Pučes izstādes „Medības” atklāšana Dabas aizsardzības pārvaldes administrācijas ēkā, Baznīcas ielā 3. Izstādē aplūkojama analogo fotogrāfiju sērija, video no dzīvnieku novērošanas kamerām mežā, video intervijas ar Siguldas novada medniekiem, arhīva fotogrāfiju albums un medību trofejas. Ieeja – bez maksas.

Sestdien, 5.novembrī

Plkst.10.00 Bērnu sporta rīts Allažu Sporta centrā. Dalība – bez maksas.

Plkst.10.00 Eiropas kausa posms bobslejā un skeletonā Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē. Pasaulē vadošo bobsleja divnieku ekipāžu starts. Skatītājus izklaidēs dīdžejs, bet paši mazākie apmeklētāji starta estakādē varēs pavizināties ar īstām bobsleja kamanām. Ieeja – bez maksas.

Plkst.12.00 Tradicionālais „Siguldas divu tiltu skrējiens 2016” pie Krimuldas serpentīna ceļa pakājes. Noslēdzot skriešanas sezonu, jau desmito gadu notiks skrējiens, kura dalībniekiem jāšķērso divi tilti pār Gauju. Dalībniekiem pieejamas dažāda garuma distances. Sacensībās var piedalīties bērni no sešu gadu vecuma. Dalības maksa, piesakoties sacensību dienā, – no 3 līdz 8,50 eiro atkarībā no vecuma grupas. 

Plkst.12.00 „Siguldas Kauss” svaru stieņa spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu Siguldas 1.pamatskolā. Sacensībās piedalīsies sportisti no visas Latvijas. Dalībnieku reģistrācija no plkst.10.00. Ieeja – bez maksas.

Svētdien, 6.novembrī

Plkst.10.00 Eiropas kausa posms bobslejā un skeletonā Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē. Pasaulē vadošo bobsleja divnieku ekipāžu sacensību otrā diena. Skatītājus izklaidēs dīdžejs, bērni starta estakādē varēs pavizināties ar īstām bobsleja kamanām. Ieeja – bez maksas.

Izstādes

  • Izstāde „Ceļā uz Latvijas valsti” Turaidas muzejrezervātā.
  • Dzintras Ozolas un Dagnijas Liepas rokdarbu izstāde Mores kauju muzejā.
  • Foto brīvmākslinieces Sarmītes Bezzubovas fotoizstāde „Daba dvēselei" „Namiņā” Oskara Kalpaka ielā 11.
  • Tematiskā izstāde „Aleksandram Čakam – 115” Allažu pagasta bibliotēkā.
  • Latviešu mūsdienu mākslas darbu izstāde „Itālijas akordi Siguldā” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.
  • Vijas Vāveres fotoizstāde „Radības mums līdzās” Allažu pagasta bibliotēkā.
  • Literatūras izstāde „Rakstniecei Dainai Avotiņai – 90” Jūdažu bibliotēkā.
  • Izstāde „Mīlestība ir koks ar daudziem zariem”. Rakstniecei Dainai Avotiņai – 90. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Izstāde „Māksla dzīvo pāri savam laikam”. Tēlniekam Teodoram Zaļkalnam – 140. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Zandas Pučes izstāde „Medības” Dabas aizsardzības pārvaldes administrācijas ēkā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi