×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-08
Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti

​No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm 15 un 20 eiro vērtībā piedalījās desmit restorāni un kafejnīcas, popularizējot 2017.gadu, kurā tiks īstenota programma par godu Rīgas – Gaujas reģionam kā Eiropas Gastronomijas reģionam.

Salīdzinoši ar pavasarī notikušo Siguldas Restorānu nedēļu šoreiz  piedāvājums ir sasniedzis vairāk klientu un apmeklētība nedēļas laikā palielinājusies par 20%.

Siguldas Restorānu nedēļas ietvaros tika piedāvātas burvīgākās rudens veltes – krāsnī cepts ķirbis, dūmotas bietes un karamelizēti āboli. Katrā ēdienkartē galdā tika celti izcili pamatēdieni – sautēta store, vērša vaigi, pīles konfits, sama fileja, kā arī plašs saldo ēdienu piedāvājums – aroniju zefīrkūka, cukurots pīlādžu suflē, ķirbju panna cotta un burkānu deserts.

Gardēžu nedēļas akcijā kopumā piedalījās desmit sabiedriskās ēdināšanas iestādes, no kuriem sešas ir Siguldā: „Aparjods”, viesnīcas  „Sigulda” restorāns, „Garšas frekvence”, „Gadalaiki”, „Fazenda”, „Doma” un četras ir Siguldas apkārtē: „Kungu rija”, „Bīriņu pils restorāns”, „Mālpils muižas restorāns” un „Rāmkalnu” restorāns.

Siguldas Restorānu nedēļu organizē Siguldas Attīstības aģentūra sadarbībā ar Rīgas Tūrisma Attīstības biroju, kopīgi īstenojot 2015.gadā izcīnīto titulu „Eiropas Gastronomijas reģions” 2017.gadā.

Eiropas Gastronomijas reģiona vispārējais mērķis ir uzlabot dzīves kvalitāti Eiropas reģionos, saglabājot vietējo ēdienu kultūru un tradīcijas, vienlaikus sekmējot gastronomisko jaunradi, vietējo ražojumu kvalitāti un vērtību, kā arī tūristu piesaisti reģionam. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi