×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-08
Uzsākta ikgadējā pabalsta izmaksa politiski represētajām personām

No 15.novembra uzsākta ikgadējā Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas pabalsta izmaksa politiski represētajām personām. Pabalstu 30 eiro apmērā iespējams saņemt pašvaldības kasē un administrācijās līdz 18.decembrim vai kā pārskaitījumu uz bankas kontu.

Siguldas novada pašvaldības Sociālais dienests informē, ka Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas pabalstu var saņemt personas, kurām piešķirts politiski represētās personas statuss un kuru deklarētā dzīvesvieta ir Siguldas novadā.

Pabalstu var saņemt uzrādot personu apliecinošu dokumentu (pasi vai identifikācijas karti) un politiski represētās personas apliecību: Siguldas pagastā un Siguldas pilsētā deklarētie iedzīvotāji – Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centra kasē, Raiņa ielā 3, Siguldā; Allažu pagastā deklarētie iedzīvotāji – Allažu pagasta pārvaldē, Birzes ielā 4, Allažos; Mores pagastā deklarētie iedzīvotāji – Mores pagasta pārvaldē, Siguldas ielā 11, Morē.

Pabalstu iespējams saņemt arī kā pārskaitījumu uz bankas kontu – šādā gadījumā politiski represētajām personām jāvēršas Sociālajā dienestā, pašvaldības Pakalpojumu centrā vai kādā no pašvaldības administrācijām ar iesniegumu par pabalsta piešķiršanu, uzrādot personu apliecinošu dokumentu (pasi vai identifikācijas karti) un politiski represētās personas apliecību, kā arī norādot bankas konta numuru.

Papildu informācija pieejama pie Sociālā dienesta Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības nodaļas vadītājas Ilzes Pavasares, zvanot uz tālruni 67381455.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi