×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-17
Dailes teātra viesizrāde „Ērtas dzīvošanas mirklīši” Siguldā

Piektdien, 20.janvārī, plkst.19.00 Siguldas pagasta Kultūras namā būs skatāma Dailes teātra viesizrāde „Ērtas dzīvošanas mirklīši” – septiņi omulīgi vingrojumi vienā cēlienā pēc Ērika Hānberga darbu motīviem.

Izrādes darbība notiek Ozolgales pansionātā, kur satiekas „Pirmā grēka līča” personāži. Te katram ir savs kaktiņš, savs stūrītis, bezmaksas vaifai, radio un televizors. Un viss notiek kolektīvi. Viņiem ir obligātās možuma pusstundas un relaksācijas mūzikas nodarbības. Viņiem ir noteikumi un instrukcijas, rokdarbu un tehnisko interešu nodarbības. Nedrīkst nolaist rumpi un zaudēt optimismu! Turklāt vēl sociālās aprūpes centra sabiedriskās dzīves enerģiskajai vadītājai Spulgai ir dzimšanas diena, un tiek gatavots pārsteigums – īsts teātra uzvedums.

Lomās: Olga Dreģe, Ilze Vazdika, Lidija Pupure, Pēteris Liepiņš, Juris Kalniņš, Juris Strenga, Gunārs Placēns, Baiba Indriksone, Āris Rozentāls. Režisors – Kārlis Auškāps.

Biļetes cena – 7, 9 un 10 eiro,  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide Siguldas novada Kultūras centra biļešu kasē, Raiņa ielā 3 un „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās. Biļetes pieejamas arī www.bilesuparadize.lv un stundu pirms izrādes norises vietā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi