×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-21
Aicina kļūt par viesģimenēm Tezē kopienas jauniešiem

No 28.decembra līdz 1.janvārim Rīgā pulcēsies aptuveni 15 000 jauniešu no dažādam Eiropas valstīm, lai piedalītos Tezē (Taizé) kopienas organizētā ekumēniskā pasākumā. Šādas tikšanās, kur dažādu konfesiju jaunieši kopā lūdzas, muzicē un iepazīst citas kultūras, ik gadu notiek kādā no Eiropas lielajām pilsētām.

Jaunieši vecumā no 16 līdz 35 gadiem tiks izmitināti viesģimenēs Rīgā un tās apkārtnē. Viesģimenes aicinātas atsaukties arī Siguldā, kur plānots atrast apmešanās vietu kopumā 200 jauniešiem. Jebkurš siguldietis, neatkarīgi no ticības, tautības, vecuma, ģimenes stāvokļa, valodu zināšanām, dzīvokļa vai mājas iekārtojuma, var pieteikties uzņemt jauniešus, aizpildot pieteikuma anketu elektroniski vai klātienē Siguldas katoļu baznīcā, Raunas ielā 8.

Šī būs brīnišķīga iespēja iepazīt jauniešus no citām zemēm un parādīt viņiem Latvijas kultūru. Katru rītu plkst.8.00 jaunieši atstās viesģimenes, lai piedalītos tikšanās programmā un atgriezīsies ap plkst.22.00. Viesģimenes aicinātas sagādāt vien brokastis, pārējo nodrošinās pasākuma organizatori. Viss, kas Tezē jaunietim nepieciešams, ir divi kvadrātmetri grīdas – viņiem nav nepieciešama gultasvieta, jo būs līdzi savs guļammaiss un paklājiņš.

Arī Siguldas jaunieši ir mīļi aicināti piedalīties visos pasākumos, kā arī pieteikties par brīvprātīgajiem palīgiem. Informatīvie bukleti par „Taizé Rīga” jauniešu tikšanos pieejami Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā.

Informāciju sagatavoja:
pr. Rihards Rasnacis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi