×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-22
Nedēļas nogalē Siguldā notiks Latvijas čempionāts spēka trīscīņā bez ekipējuma

26.novembrī Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē, Pulkveža Brieža ielā 105 notiks Latvijas čempionāts spēka trīscīņā  bez ekipējuma. Latvijas Pauerliftinga federācija aicina sportistus līdz 24.novembrim pieteikt savu dalību čempionātam.

Pirms gada, pirmo reizi rīkojot Latvijas Čempionātu Klasiskajā spēka trīscīņā, Siguldas Pauerliftinga biedrība parādīja lieliskas spējas organizēt čempionātu, kas tika atzīts par Siguldas novada 2015.gada populārāko sporta pasākumu un labākās sacensības, kas notikušas Latvijas Pauerliftinga federācijas vēsturē. Sacensībās kopā valsts rekordi dažādās vecuma un dzimuma grupās tika laboti 129 reizes. Arī šogad tiks nodrošināta sacensību teicamā tehniskā organizācija, norises temps un bagātīgs balvu klāsts. Pasākumu vadīs Mārtiņš Krūze – Eiropas čempions vīru grupā supersmagajā svara kategorijā.

Latvijas čempionāts notiks trīs disciplīnās – pietupienā ar svaru stieni uz pleciem, svaru stieņa spiešanā guļus un svaru stieņa vilkmē no zemes. Siguldas Pauerliftinga biedrība arī šogad sola spraigas un jaudīgas sacensības cīņā par jauniem rekordiem un pārsteiguma balvām. Labākie atlēti tiks godināti ar speciāli pagatavotiem kausiem, kas būs izkalti svarcēlāja formā, diplomiem, naudas un citām balvām. Ikviens sacensību līdzjutējs varēs gan atbalstīt savu favorītu, gan palīdzēt biedrības „Cerību spārni” sporta zāles inventāra iegādei.

Latvijas Pauerliftinga federācija atgādina, ka sacensības vērot klātienē ir aicināts ikviens sporta entuziasts un līdzjutējs. Ieeja sacensībās ir bezmaksas. Video un rezultātu tiešraide no sacensībām būs pieejama šeit.

Sacensības organizē Latvijas Pauerliftinga federācija sadarbībā ar Siguldas Pauerliftinga biedrību un biedrību „Spēka Pasaule”.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Pauerliftinga biedrība

siguldaspb@gmail.com
+371 22026387


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi