×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-22
Siguldietei Leldei Gasūnai uzvara FIS milzu slalomā Levi

Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensībās milzu slalomā, kas norisinājās Somijas kalnu slēpošanas centrā Levi, sievietēm piekto vietu pirmajā startā, bet uzvaru otrajā startā izcīnīja siguldiete Lelde Gasūna, nopelnot 20,88 FIS punktus.

Abas FIS sacensības milzu slalomā gan vīriešiem, gan sievietēm Levi norisinājās vienā dienā. Dalībnieku sastāvs bija gana spēcīgs, it īpaši vīriešu konkurencē, kur no 114 dalībniekiem pasaules rangā divsimtniekā atradās divdesmit, no kuriem deviņi bija labāko simtniekā, bet divi pat piecdesmitniekā. Sievietēm triju dalībnieču reitings bija starp labākajām simts, bet vēl divas atradās divsimtniekā. No Latvijas izlases dalībniekiem lielākās izredzes saistījās ar Kristapu Zvejnieku un Leldi Gasūnu, kuri rangā atrodas trešajā un otrajā simtā – 281. un 154.vietā.

Pirmajā startā Lelde Gasūna ar trešo laiku otrajā braucienā no astotās vietas pakāpās uz piekto, pirmo vietu dalošajai slovēnietei Metai Hrovatai (pasaules rangā 87.vieta) un čehietei Martinai Dubovskai (73.vieta pasaules rangā) zaudējot 1,77 sekundes un nopelnot 26,10 FIS punktus. Otrajā startā nolēma nepiedalīties galvenā favorīte Dubovska un pagājušā gada pasaules vicečempione juniorēm Rīka Honkonena no Somijas, bet Hrovata pirmajā braucienā izstājās, līdz ar to L.Gasūnai pavērās lieliska iespēja uzvarēt. Siguldiete to arī izmantoja, uzrādot ātrākos laikus abos braucienos un izcīnot trešo uzvaru FIS sacensībās milzu slaloma disciplīnā. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi