×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-22
Mores pamatskolā aizvadīts erudīcijas konkurss „Mana Latvija”

10. un 16. novembrī Mores pamatskolā par godu Latvijas svētkiem norisinājās erudīcijas konkurss „Mana Latvija”.

10.novembrī savas zināšanas par Latvijas vēsturi, ģeogrāfiju,kultūru un mākslu pierādīja 1.–4.klases un 1.ab – 4.ab klases komandas ar savām audzinātājām.

Savukārt 16.novembrī skolas zālē tikās 4.–9.klases un 4.ab–9.ab klases jauktās skolēnu komandas un pirmo gadu tradicionālajā konkursā piedalījās arī skolotāju komanda. Arī šajā konkursā skolēniem un skolotājiem bija jāatbild gan uz āķīgiem jautājumiem, gan jāzina tautasdziesmas, jāzina Latvijas vēsture, tās kultūrvēsturiskie pieminekļi, vēsturiskas personas. Kopīgi minējām un dziedājām dažādu laiku populāras latviešu dziesmas.

Konkursa gaisotni un atmosfēru papildināja c klašu un pirmsskolas grupiņu bērnu sagatavotais svētku noformējums.

Pēc konkursa notika svinīgā līnija par godu 18.novembrim. Svinīgā līnija tika atklāta ar valsts himnu un direktores uzrunu. Līnijā skolēni, kuri konkursā ieguva godalgotās vietas, saņēma diplomus un saldās balvas, arī pārējās komandas saņēma veicināšanas balvas.

Paldies visiem, kas piedalījās konkursā un tā organizēšanā. Tiksimies atkal citugad konkursā, kurā parādīsim gada laikā iegūtās zināšanas par Latviju un latviešiem!

Informāciju sagatavoja:
Mores pamatskolas vēstures un sociālo zinības skolotāja:
Evita Sloka


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi