×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-28
Skolēni gatavo adventes vainagus pensionāriem un ģimenēm

No 21. līdz 25.novembrim Siguldas pilsētas vidusskolā notika ikgadējā labdarības akcija „Dāvinām gaismu!”. Tās ietvaros bērni gatavoja adventes vainagus vientuļajiem novada iedzīvotājiem, cilvēkiem ar invaliditāti, maznodrošinātajām ģimenēm un katram, kuram pietrūkst sirds siltuma un gaišuma. Kopā tika pagatavoti 289 adventes vainagi – 184 sākumskolas klasēs, 105 lielākajās klasēs.

Skolēni vainagus gatavoja gan kopā ar vecākiem skolā, gan mājās kopā ar savu ģimeni. Apskatot veidotos adventes vainagus, pārsteidza ideju  un materiālu dažādība – tika izmantoti gan dabas materiāli, gan dziju kamoliņi, gan dekoratīvas lentītes un rotājumi. Neparasts bija arī piparkūku adventes vainags. Aplūkojot skaistos adventes vainagus, bija sajūtams ne tikai sirds siltums, bet arī gaišās domas, kas ievītas veidošanas procesā. Liels paldies visiem skolēniem, vecākiem un skolotājiem par ieguldīto darbu, gaišajiem vēlējumiem un vēlmi iepriecināt savus līdzcilvēkus. Lai visiem gaišs un mierpilns adventes laiks!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas ārpusklases darba organizatore
Ieva Gaile


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi